anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dwa kupony po 200 zł każdy

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:46335894
#7 Wielbiciel#

Mam dwa kupony,każdy po 200 zł. Chciałbym dokonać zakupu za 400 zł ale mogę użyć tylko jednego,czyli 200 zł. Jak to zrobić żeby je wykorzystać przy jednej płatności 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:46335894 skorzystaj z Allegro na komputerze, a będziesz mogła podczas płatności wykorzystać je oba. Karty podarunkowe nie łączą się w aplikacjach, ale na komputerze nie będzie problemów. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

LEW433_0-1689164933859.png

Tak czy nie?

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@LEW433 działa, ale tylko od tych wersji w górę. Jeśli autor wątku nie ma takiej możliwości w aplikacji to znaczy, że ma starszą wersję. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Ok. nie napisał że chce opłacić przez aplikację, więc trudno się odnieś.🤗

oznacz moderatorów
karo2171
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam, mam takie pytanie, bo mi 3 razy wszedł kupon po 200 zł. Pomijam fakt że to 3 dni z rzędu. Czy to jest normalne?

Proszę o odpowiedź 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@karo2171 nie do końca rozumiem, czy możesz napisać dokładniej co się stało? 
Widzę, że dodałeś w systemie 2 kupony po 200 zł, czy próbowałeś je połączyć korzystając z przeglądarki? 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów
karo2171
#7 Wielbiciel#

Mnie chodzi czy zostały one dane mi prawidłowo, bo jednego się spodziewałem ale nie więcej i dlatego zadaje to pytanie. Bo nie wiem czy to nie błąd systemu, a co do połączenia to nie mam z tym problemu. Chodzi mi tylko o to że jak je zużyje a okaże się że były przyznane przez błąd systemu to żebym nie musiał tego zwracać  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów