Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam dwa kupony,każdy po 200 zł. Chciałbym dokonać zakupu za 400 zł ale mogę użyć tylko jednego,czyli 200 zł. Jak to zrobić żeby je wykorzystać przy jednej płatności
@Client:46335894 skorzystaj z Allegro na komputerze, a będziesz mogła podczas płatności wykorzystać je oba. Karty podarunkowe nie łączą się w aplikacjach, ale na komputerze nie będzie problemów.
Tak czy nie?
@LEW433 działa, ale tylko od tych wersji w górę. Jeśli autor wątku nie ma takiej możliwości w aplikacji to znaczy, że ma starszą wersję.
Ok. nie napisał że chce opłacić przez aplikację, więc trudno się odnieś.🤗
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, mam takie pytanie, bo mi 3 razy wszedł kupon po 200 zł. Pomijam fakt że to 3 dni z rzędu. Czy to jest normalne?
Proszę o odpowiedź
@karo2171 nie do końca rozumiem, czy możesz napisać dokładniej co się stało?
Widzę, że dodałeś w systemie 2 kupony po 200 zł, czy próbowałeś je połączyć korzystając z przeglądarki?
Mnie chodzi czy zostały one dane mi prawidłowo, bo jednego się spodziewałem ale nie więcej i dlatego zadaje to pytanie. Bo nie wiem czy to nie błąd systemu, a co do połączenia to nie mam z tym problemu. Chodzi mi tylko o to że jak je zużyje a okaże się że były przyznane przez błąd systemu to żebym nie musiał tego zwracać @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_