Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
W związku z brakiem reakcji ze strony sprzedającego na rozwiązanie umowy w ciągu 14 ustawowych dni i odesłanie przedmiotu, zmuszony zostałem do założenia dyskusji.
Dyskusję założyłem wczoraj, na którą sprzedajacy nie odpowiedział.
Po 24h poprosiłem o pomoc pracownika Allegro, jednak zamiast pracownika odpisał bot Allegro:
"Sprzedający nie odpowiedział w ciągu 24 godzin od rozpoczęcia Dyskusji - narusza to art.10.2. Regulaminu.
Proszę, aby Sprzedający odpowiedział w Dyskusji i rozwiązał problem Kupującego."
Taka odpowiedz niewiele wnosi do sprawy, gdyż sprzedający został już poinformowany dwukrotnie o toczącej się dyskusji i nie raczył zająć stanowiska, być może z powodu jakiejś blokady na konto (sprzedaż została wstrzymana)?
Proszę o informację co powinienem zrobić (gdyż nie mam doświadczenia w prowadzeniu dyskusji na Allegro) w tej sytuacji, czekać dalej na odpowiedź pracownika Allegro?, dodam, że nie mam możliwości ponowienia opcji "POPROŚ O POMOC ALLEGRO".
@xxx390 sprawdziłam dyskusję i widzę, że wczoraj została rozpoczęta a dziś poprosiłeś o pomoc Allegro. Przykro mi, że sprzedający nie odpowiedział na czas w dyskusji - wyznaczyliśmy mu czas na zwrot pieniędzy do poniedziałku, jeśli tego nie zrobi to proszę wezwij nas wtedy ponownie w dyskusji (w poniedziałek będzie już możliwość, aby ponownie skorzystać z tej opcji). 😊
Dobrze, dziękuję za interwencję.