Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Odpiszcie na pytanie.
Dlaczego allegro zatrudniać w dziale bezpieczeństwa niekompetentnych pracowników, niekompetencja jest rażąca ci doradcy nic nie potrafią
Ten dział bezpieczeństwa niesłusznie mi 2 krotnie usunął aukcje , 1 sytuacja miała miejsce 2miesiace temu usunął mi niesłusznie 3iferty i upomnienia otrzymałem, 2dytscja miała miejsce w poniedziałek usunął mi niesłusznie 1aukcjr .i otrzymałem upomnienie.
Sprawy nie zostawiłem ,
Mam potwierdzenia mailowe od doradców że aukcje mi zostały usunięte niesłusznie.
To jest moje marzenie i prośba niech allegro w dziale bezpieczeństwa zatrudni kompetentnych pracowników, wstyd żeby w tak dobrej formie pracowali niekompetentni z działu bezpieczeństwa
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dlaczego pomijanie temat, niekompetentnych w dziale bezpieczeństwa
Rozumiem macie zakaz odpisywania na niewygodne pytania że w dziale bezpieczeństwa pracują niekompetentni usuwają aukcje niesłusznie i dają upomnienia niesłusznie .
@Agent555 Nie mamy żadnego zakazu, a Ty jesteś już doświadczony w kontaktach z nami, więc wiesz w jaki sposób należy składać reklamację, jeśli obsługa zgłoszeń nie spełnia Twoich oczekiwań.
Jeśli nie przestaniesz zamieszczać na Gadane kolejnych postów, które mają na celu jedynie wymuszenie kontaktu z naszej strony, zablokuję Ci możliwość korzystania ze społeczności.
@nat_not po pierwsze nie łamie regulaminu , zadaje pytania jak inni użytkownicy, więc blokada by była bezpodstawna . Skoro tak stawiasz sprawę już więcej was moderatorek o nic nie poproszę np o jakie pytania związane z allegro itp. za ja zawsze dotrzymuje słowa . Już nic nie mam do dodania .
Nie chce mi już się komentować twojej wypowiedzi,
Odnoszę się do Pani wypowiedzi jeszcze , skoro Pani twierdzi że wymuszam odpowiedzi niech tak będzie , mam gdzieś Pani opinie , widać jak niektórzy moderatorzy raczej Pani straszy i grozi użytkownikowi blokada pisania na Gadane , gdybym ja był Pani przełożonym poniosła by Pani konsekwencje za straszenie użytkownika bezpodstawna blokada ,
Proszę mi napisać jaki punk reguraminu złamałem , czy w mojej wypowiedzi były wulgaryzmy , niemiłe słowa .
Tak jak wyżej napisałem już nigdy nie wywołam moderatorek ja przynajmniej dotrzymuje słowa , może Pani być z siebie dumna .