anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dział bezpieczeństwa

Agent555
#19 Nestor#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_   

Odpiszcie na pytanie. 

Dlaczego allegro zatrudniać w dziale bezpieczeństwa niekompetentnych pracowników, niekompetencja jest rażąca ci doradcy nic nie potrafią  

Ten dział bezpieczeństwa niesłusznie mi 2 krotnie usunął aukcje , 1 sytuacja miała miejsce 2miesiace temu usunął mi niesłusznie 3iferty i upomnienia otrzymałem, 2dytscja miała miejsce w poniedziałek usunął mi niesłusznie 1aukcjr .i otrzymałem upomnienie.

Sprawy nie zostawiłem , 

Mam potwierdzenia mailowe od doradców że aukcje mi zostały usunięte niesłusznie. 

To jest moje marzenie i prośba niech allegro w dziale bezpieczeństwa zatrudni kompetentnych pracowników, wstyd żeby w tak dobrej formie pracowali niekompetentni z działu bezpieczeństwa

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Agent555
#19 Nestor#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_   

Dlaczego pomijanie temat, niekompetentnych w dziale bezpieczeństwa

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Rozumiem macie zakaz odpisywania na niewygodne pytania że w dziale bezpieczeństwa pracują niekompetentni usuwają aukcje niesłusznie i dają upomnienia niesłusznie .

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Agent555 Nie mamy żadnego zakazu, a Ty jesteś już doświadczony w kontaktach z nami, więc wiesz w jaki sposób należy składać reklamację, jeśli obsługa zgłoszeń nie spełnia Twoich oczekiwań. 

Jeśli nie przestaniesz zamieszczać na Gadane kolejnych postów, które mają na celu jedynie wymuszenie kontaktu z naszej strony, zablokuję Ci możliwość korzystania ze społeczności. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

@nat_not  po pierwsze nie łamie regulaminu , zadaje pytania jak inni użytkownicy, więc blokada by była bezpodstawna . Skoro tak stawiasz sprawę już więcej was moderatorek  o nic nie poproszę np o jakie pytania związane z allegro itp. za ja zawsze dotrzymuje słowa . Już nic nie mam do dodania .  

Nie chce mi już się komentować twojej wypowiedzi, 

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Odnoszę się do Pani wypowiedzi jeszcze , skoro Pani twierdzi że wymuszam odpowiedzi niech tak będzie , mam gdzieś Pani opinie , widać jak niektórzy moderatorzy raczej Pani straszy i grozi użytkownikowi blokada pisania  na Gadane , gdybym ja był Pani przełożonym poniosła by Pani konsekwencje za straszenie użytkownika bezpodstawna blokada ,  

Proszę mi napisać jaki punk reguraminu złamałem , czy w mojej wypowiedzi były wulgaryzmy , niemiłe słowa .   

Tak jak wyżej napisałem już nigdy nie wywołam moderatorek ja przynajmniej dotrzymuje słowa , może Pani być z siebie dumna . 

oznacz moderatorów