Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Też jestem w tym gronie, a nie wyrażałem na to zgody !!!!! Proszę o natychmiastowe przywrocenie ustawień na moim koncie przed Waszymi **piiip**ycznymi zmianami. Nadmienię że brak reakcji z waszej strony na rezygnację z bycia "beta testerem" łamie prawo konsumenta. macie 24 h pozniej przesyłam zgłoszenie do UOKiK
Witam,
rozumiem, że to kolejne ulepszenie allegro i od teraz nie można już filtrować ofert według opcji najnowsze ?
Przeszukując oferty bez zalogowania się na konto mam możliwość połączyć lub rozłączyć podobne oferty. Po zalogowaniu ta opcja znika i jestem zmuszony przeglądać oferty połączone. Korzystam z laptopa i przeglądarki.
Jak to na stałe wyłączyć?
@KC714975 Tak jak pisałyśmy w tym wątku, to rozwiązanie, które aktualnie testujemy i nie ma możliwości, aby je wyłączyć.
Jeśli trafiłem do grupy testującej i moje zdanie w jakimkolwiek stopniu ma wpływ na te testy, to już teraz mogę wyrazić swoją opinię bez dalszego testowania: jestem zdecydowanie NEGATYWNIE nastawiony do takiego rozwiązania. Miło by też było gdyby baner proponujący ewentualną pomoc na tej stronie nie wyskakiwał co kilka chwil bo nie pozwala w spokoju odpowiedzieć.
Mistrzu ten portal od kilku lat robi co mu się podoba, kiedyś to było coś, dzisiaj tylko maszynka na kasę i tylko od firm. Co do spamu, to zainstaluj adblocka i masz z głowy.
@KC714975 Dziękuję za Twoją opinię na ten temat, na pewno trafi do osób odpowiedzialnych za ten test. Jeśli chodzi o wyskakujące okienko, czy masz na myśli ankietę tutaj, na Allegro Gadane?
Tak, dokładnie to okienko. Ale już mi nie wyskoczy xD
@KC714975 Jeśli zaakceptujesz pliki cookies na górze strony, ta ankieta nie będzie się pojawiać.
Dziękuję za podpowiedź ale dodanie do adblocka za radą powyżej jest równie skuteczne.
@BowersWilkins Dzięki, popatrzyłam w górę, ale nad sobą mam tylko sufit, a jego moja opinia na temat tego rozwiązania nie bardzo interesuje. Na pewno jednak osoby odpowiedzialne za test tego rozwiązania otrzymają feedback, który pojawił się od Was tutaj, więc możesz być o to spokojny. Wybacz mi także, ale ostatnie zdanie Twojej wypowiedzi musiałam edytować, bo zgodnie z zasadami spisanymi tutaj, nie tolerujemy tutaj takich zachowań.
Niestety problem dzisiaj powrócił.. Po zalogowaniu oferty są automatycznie zgrupowane, i nie da się tego wyłączyć bo nie ma przycisku do rozłączenia ofert. A co za tym idzie nie da się sortować po czasie dodania, nie widać nowych aukcji. Jedyna opcja to wylogować się.
Zlitujcie się tam i dajcie opcję wyłączenia tego grupowania..
na czas wyszukiwania szukam bez logowania jest to nie wygodne gdy chce dodac cos do obserwowanych.
Nie ma tego przycisku we wszystkich kategoriach. Jest np. jak się wejdzie "wszystkie oferty sprzedającego", wtedy jest, i można sortować po czasie dodania.
Mam dostęp do innego konta allegro, i tam przycisk jest, w tych samych kategoriach. Wydaje się że jest to przypisane do konta. Przelogowując się na inne konto, przycisk znika.
@aerialus Zweryfikujemy tę sytuację. Prześlij nam proszę zrzuty ekranu (całego okna przeglądarki) obrazującym tę sytuację i adresy URL do przykładowego miejsca, w którym nie widzisz opcji rozłączenia ofert.
Przycisk "Rozłącz te same oferty" powinien być widoczny i prawdopodobnie jest on blokowany przez rozszerzenie dodane do przeglądarki (np. AdBlock).
Zrzuty prześlij nam proszę przez formularz.
Przeglądarka bez rozszerzeń i bez ciasteczek (firefox), tryb incognito, także nie jest to kwestia adblocka.
@aerialus Rozumiem, w takim razie wyślij nam zrzuty i sprawdzimy co się dzieje
Czy wy jesteście poważni z ty ciągłym usuwaniem opcji z wyszukiwarki, parę tygodni temu na siłę wymuszaliście łączenie ofert a teraz loguje się i nie ma możliwości zaznaczenia opcji "szukaj też w opisach ofert" nie jest to problem u mnie bo po wylogowaniu opcja się pojawia. Czyściłem ciasteczka i sprawdzałem na innym komputerze, za każdym razem po zalogowaniu opcja "szukaj też w opisach ofert" po zalogowaniu znika...
@Balzatallegro Czy możesz pokazać mi zdjęcie lub zrzut swojego ekranu? Nie mam infomacji o jakichkolwiek zmianach w tej kwestii, a opcja "szukaj też w opisach ofert" u mnie jest bez problemu dostępna podczas wyszukiwania: