Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zalogowany
Gdy się wyloguję
@Balzatallegro Dziękuję, poprosiłam już o sprawdzenie tej sytuacji nasz zespół techiczny. Jak tylko dostanę info w Twojej sprawie, wrócę tutaj z odpowiedzią.
@Gehatica Dostałem odpowiedź od allegro że to jest test nowego rozwiązania a nie błąd...
Szkoda tylko że za każdym razem te ich nowe rozwiązania działają jak błędy.
Witam
Mam ten sam problem, co kolega. Co ciekawe w aplikacji mobilnej wszystko jest ok.
Witam, ciekaw jestem dlaczego serwis allegro postanowił usunąć z belki sortowania sortowanie według czasu do końca licytacji, ma to jakiś głębszy sens czy w dalszym ciągu allegro po prostu zmienia się na coraz gorsze?
Pozdrawiam
Dzień dobry,
zauważyłam, że opcja 🔎 "szukaj też w opisach", która dotąd była zawsze widoczna po kliknięciu w polu wyszukiwania (w widoku desktopowym), teraz jest niedostępna po zalogowaniu się użytkownika.
Natomiast, być może zamiast niej, oprócz podpowiedzi dotyczących wyszukiwania pojawiają się nazwy konkretnych produktów wraz z ich zdjęciami oraz "popularne" frazy wyszukiwane przez innych użytkowników.
Czy ktoś też tak ma?
Często korzystałam z tej opcji i uważam, że jest jedną z najbardziej przydatnych.
Aktualnie trzeba się wylogować, aby móc z niej skorzystać...
Czy jest szansa na przywrócenie tej opcji?
Pozdrawiam
Wszystko co było pomocne i wygodne jest usuwane a nowe twory przynoszą więcej szkody niż pożytku.
@dalea taki widok wynika z testu, jaki obecnie przeprowadzamy. Przykro mi, ale nie możliwości wypisania się z niego. Rozumiem, że ta opcja jest dla Ciebie ważna i przekazałam Twoją opinię do odpowiedniego zespołu. Mam nadzieje, że ta funkcja wkrótce będzie dostępna na Twoim koncie.