anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzisiaj w nowym widoku wyszukiwania usunięto filtr ,,najnowsze". Czy to jest permanentna decyzja?

MAMY ROZWIĄZANIE!
zombislaw
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
68 ODPOWIEDZI 68
Balzatallegro
#8 Zapaleniec#

ZalogowanyZalogowanyZalogowany

Gdy się wyloguję

WylogowanyWylogowany

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Balzatallegro Dziękuję, poprosiłam już o sprawdzenie tej sytuacji nasz zespół techiczny. Jak tylko dostanę info w Twojej sprawie, wrócę tutaj z odpowiedzią. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Balzatallegro
#8 Zapaleniec#

@Gehatica Dostałem odpowiedź od allegro że to jest test nowego rozwiązania a nie błąd...

Szkoda tylko że za każdym razem te ich nowe rozwiązania działają jak błędy.

Balzatallegro_0-1650552510984.png

oznacz moderatorów
Gehatica
#7 Wielbiciel#

Witam

Mam ten sam problem, co kolega. Co ciekawe w aplikacji mobilnej wszystko jest ok. allegro brak.png

oznacz moderatorów
Client:27835907
#1 Nowicjusz#

Witam, ciekaw jestem dlaczego serwis allegro postanowił usunąć z belki sortowania sortowanie według czasu do końca licytacji, ma to jakiś głębszy sens czy w dalszym ciągu allegro po prostu zmienia się na coraz gorsze?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
dalea
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry,

zauważyłam, że opcja 🔎 "szukaj też w opisach", która dotąd była zawsze widoczna po kliknięciu w polu wyszukiwania (w widoku desktopowym), teraz jest niedostępna po zalogowaniu się użytkownika.

Natomiast, być może zamiast niej, oprócz podpowiedzi dotyczących wyszukiwania pojawiają się nazwy konkretnych produktów wraz z ich zdjęciami oraz "popularne" frazy wyszukiwane przez innych użytkowników.  

Czy ktoś też tak ma?

Często korzystałam z tej opcji i uważam, że jest jedną z najbardziej przydatnych.

Aktualnie trzeba się wylogować, aby móc z niej skorzystać...

Czy jest szansa na przywrócenie tej opcji?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Wszystko co było pomocne i wygodne jest usuwane a nowe twory przynoszą więcej szkody niż pożytku. 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@dalea taki widok wynika z testu, jaki obecnie przeprowadzamy. Przykro mi, ale nie możliwości wypisania się z niego. Rozumiem, że ta opcja jest dla Ciebie ważna i przekazałam Twoją opinię do odpowiedniego zespołu. Mam nadzieje, że ta funkcja wkrótce będzie dostępna na Twoim koncie. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów