anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ecolab szampon do włosów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ponieważ moje ulubione szampony z FItocosmetik usunęliście jako ruskie, a przypomniało mi się, że niezłe też były Ecolab to postanowiłam poszukać. Zwłaszcza, że z tego co pamietam to są produkowane nie tylko w Rosji ale też w Finlandii i miałam takie finlandzkie z Allegro...

Co drogie Allegro na to: A to, że w 4-rech literach mamy to co od lat kupujesz i szamponu nie kupisz ale za to kup se preparat dla krów dokładnie tej samej firmy i możesz go użyć do mycia głupiego łba klienta jeszcze tu zaglądającego. Tym razem to już Wam wyszła bardzo osobista obraza obraza dla połowy włosomaniaczek w Polsce!!! A to ładne 503 000 członków grupy aktywnie szukających i używających tego typu produktów!!!  Ale to w sumie nic dziwnego, od lat coraz większe szambo... Brawo Allegro.   @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Screenshot_12.pngScreenshot_12.png

drekenzes
#19 Nestor ⭐

@AnnaG-Antyki FItocosmetik szampon jest, musztardowy i drożdże piwne. E. Ale nie na Allegro. 

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AnnaG-Antyki rozumiem, że nie jesteś zadowolona, że nie kupisz na Allegro swojego ulubionego szamponu, ale nikt nie robi tego specjalnie, ani na złość. W kategorii szampony na Allegro w tej chwili dostępnych jest ponad 220 tysięcy ofert i propozycje ponad 1400 marek, więc jestem pewna, że przy odrobinie dobrej woli i chęci, znajdziesz szampon idealny dla siebie. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Taaa jasne. Znajdź mi taki na łagodnych substancjach myjących (99% już odpada) oraz dobrze domywający (odpada kolejne 9/10 z reszty) nie za kilkadziesiat złotych buteleczka - nie pozostaje nic do wyboru. Już to dawno testowałam. I tylko te 2 firmy sprawdzały się dobrze i miały przyzwoitą cenę... Na mocnych substancjach myjących nie kupię, bo się zwyczajnie zadrapię...

I to nadal nie wyjaśnia czemu szampony Ecolab produkowane w Finlandii zniknęły, a preparat dla krów tej samej firmy jakoś nie. A tym bardziej nie wyjaśnia działania wyszukiwarki na zapytanie o szampon odpowiadającej takim czymś!!!. To naprawdę obrzydliwe.

drekenzes
#19 Nestor ⭐

@_HolaOla_ Po co ma szukać czegoś nowego, ja już znalazłem 3 szampony FItocosmetik na dwóch konkurencyjnych portalach. Nawet w opakowaniu z cyrylicą. Poza tym, są towary które można dostać wyłącznie w Rosji i nadal bez problemu jest nimi handel na Allegro.

Typowo rosyjskie produkty (których nazwa pochodzi od miejsca wydobycia), mające nawet swoją kategorię, taki pierwszy lepszy przykład 🙂

https://allegro.pl/kategoria/medycyna-alternatywna-szungit-i-krzemien-261430?string=szungit

A no tak, wystarczyło usunąć z opisów, że szungit jest wydobywany w Rosji, Karelii. Tylko jedna specyficzna odmiana jest z Hiszpanii, do której przyznaje się tylko jeden sprzedawca.

@_HolaOla_ Czaroit - można oferować na Allegro? Jedyne miejsce wydobycia na świecie to Rosja...