Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kupuje dziesiatki produktow zwaszcza teraz do remontu domu ...ile mozna znosic tlumaczenia sprzedajacych ze za zdjecia parametry opisy odpowiada nie sprzedawca, a allegro i w ten sposob prawie kazda moja transakcja jest oszukana ..bo co innego widze co innego czytam, a co innego otrzymuje potem dyskusje pakowanie zwroty .to NIE jest normalne !!! zawracacie wiecie co wszystkim . Ciekawe kto odpowiada w allegro za starty na zwrotach ..dla zysku OSZUKUJECIE kupujacych, wasza pseudo standaryzajca produktow o czym nie ma nikt pojecia w allegro, ze droby detal zmienia CALKOWICIE przeznaczenie .. co nam zostaje Uokik? bo pomoc allegro jest to fikcja
To jest tzw, katalog i allegro zrobiło dla naszego dobra.😡
@Client:87296636 Za prawidłowość zdjęć i opisów, jak i odpowiednie podpięcie ofert do katalogu odpowiadają sprzedający.
@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ sorry ale to bzdura , po co klamac ???.jak to nazwaliscie PAREMYTRYZACJA , standaryzacja ..jak poprzednik pisze katalog ????? .coraz wiecej sprzedawcow jak np tu pisze: Uwaga! Prosimy sugerować się poniższym opisem a nie parametrami z listy i nagłówkiem - nie mamy wpływu na zawarte tam informacje. (Numer oferty: 14809453509) a wyszukiwanie jest na podstawie parametrow I naglowkow .przeciez to paranoja!!!!!!! ..rozumiem ze jest pensja co miesiac i trzeba sie z tymi durnymi klientami uzerac jako moderatorzy ale serio to wszystko jest juz czasem na granicy scamu ...na granicy ..zglaszane olewacie ....nie zalezy allegro na uczciwych ofertach tylko na kasie plus zalw, powodz pseudo ofert z chin innych wynalazkow a jak juz niby, ze z polski to sie okazuje ze dane ida poza obszar UE .. powinno byc okienko wyskakujace przed zaplata ( tak jak w przypadku opakowan zastepczych ) !!! a nie kazda transakcje sprawdzac!!!
Dokładnie. Musze przypisać do katalogu. I miałam ostatnio sytuacje ze proszek 6 kg musiałam przypisać do katalogu 6,5 kg. Gdy zgłosiłam błąd i wystawiłam Allegro przysłało mi maila , że nie przyjmują zgłoszonego błędu ponieważ jest dobry katalog. Jak jest dobry skoro waga jest inna. Kody EAN powinny być stosowane tylko producentów a nie dystrybutorów. Przypisywanie do katalogu wiąże się z tym, że uczciwy sprzedawca ma opinie produktu sprzedającego ,który nie jest uczciwy.
@w_kiwi a w Regulaminie jest jasno napisane że katalog to własność Allegro, który udostępnia w odruchu dobrego serca innym. Jak w Sądzie udowodnisz, odpowiedzialność klienta Allegro (Sprzedającego) za środek trwały spółki Allegro? To nie spółdzielnia tylko korpo z płatnikami. Wasz katalog Wasz problem.
Tylko,że "sprzedający" chińczyk ma to gdzieś, podpina się pod cudzy produkt, a potem opinie o oryginalnym produkcie są, że nie warto kupować, bo to Chińska podróba, teraz już nawet nie warto czytać tych opinii, bo bardzo często dotyczą zupełnie innego produktu niż kupuje klient
Minely 4 miesiace jest tylko gorzej ---ok odpowiedz Moderatorki byla ze skryptu ktory dostajecie jak macie odpowiadac klientom , a teraz poprosimy o prawdziwa odpowiedz 🙂 i moze ktos sie odwazy i cos z tym zrobi ??..dziesiatki sprzedajacych pisze : nie kierowac sie przy zakupie -tytlulem i parametrami TYLKO OPISEM ..chocby wczoraj kolejna transakcja anulowana 7szt, pisze przy zaworze dn32 .sprzedawca zadzwonil i przeprasza nie mam wplywu na przypisanie do katalogu .prawdziwe dn jest 25..rany ...w sumie to juz rutyna zworty czyli allegro dziala na zasadzie moze sie uda, moze komus sie nie bedzie chcialo ..wlasnie czeka u mnie 12 zwrotow na kilkasest zakupow i to i tak niezle?? Chory system.O opiniach otweiram nowy watek z sugestia na rozwiazanie ..nie bedzie zbyt uciazliwy dla was drogie allegro
@w_kiwi Bardzo śmieszne. Naprawdę baaardzo śmieszne.