Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Od około tygodnia nie mogę wejść na Allegro Gadane z przeglądarki FF, czyszczenie kukizów, reinstall nic nie daje.
Na bana nie wygląda, bo mogę wejść z innej przeglądarki. Ma ktoś jakiś pomysł o co może chodzić?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Crow_Empire Twoje konto nie jest u nas zablokowane, więc to na pewno nie jest ban. Dzisiaj już nic nie poradzimy, ale poproszę o sprawdzenie i poszukamy przyczyny.
@_HolaOla_ tak też myślę, inaczej nie zalogowałbym się z innej przeglądarki, a właśnie z niej piszę. Ok, dziękuję, jakby coś było wiadomo, to proszę o info.
Przeglądarka Firefox ESR 128.12.0esr - najnowsza wersja.
Nikt inny nie zgłasza takiego problemu, więc może coś być z tym Firefoxem złego.
@pecela tak, to jest błąd 403. No to nie jestem sam, może być nas więcej.
Ostatnia aktualizacja FF jest z 24 czerwca, niestety nie pamiętam kiedy ostatnio aktualizowałem FF, może w dniu, kiedy Gadane przestało działać, a może wcześniej.
Ostatni post z Firefoxa napisałem 09-07-2025 09:28, nie pamiętam, ale następnego dnia już zdaje się nie działało Gadane. Możliwe, że ta aktualizacja coś zepsuła.
@Crow_Empire mam już sprawdzone wieści, że wersja FF, z której korzystasz to nie jest standardowe wydanie tylko wersja Extended Support Release i tutaj rzeczywiście jest problem, ale to nie kwestie po naszej stronie, a po stronie przeglądarki. Dodatkowo, najnowszym wydaniem nie jest 128.esr, ale 140esr i tutaj wszystko działa poprawnie. Podsumowując pozostaje odwiedzanie nas z innej wersji FF, albo zupełnie innej przeglądarki 🙂
Na chwilę obecną na stronie https://www.mozilla.org/pl/firefox/enterprise/ dostępna jest tylko wersja 128.12.0ESR. Sam Firefox też twierdzi, że nie ma żadnych aktualizacji.
@Crow_Empire
Wersja 140.0esr 64-bit https://download-installer.cdn.mozilla.net/pub/firefox/releases/140.0esr/win64/pl/Firefox%20Setup%20...
jeszcze nie ma go w aktualizacjach automatycznych, ani bezpośrednio na stronie Mozilli. Być może w przyszłym tygodniu oficjalnie udostępnią.
@pecela dzięki za info, pozostaje czekać aż poprawią, chyba, że nikt nie zgłaszał...
@_HolaOla_ tak, ESR, wspominałem o tym.
Dzięki za info, czułem, że to wina FF i pewnie ostatniej aktualizacji.
Tak informacyjnie, dzisiejsza aktualizacja FF nie załatwiła problemu. Mają gdzieś ten problem.