Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przepraszam, za złą kategorię, ale za nic nie potrafię znaleźć sekcji gdzie można zgłaszać problemy techniczne z platformą. Czyżby Allegro sądziło, że już ich nie ma ? 🙂
Nawet jak dotarłem do zgłaszania problemu z zakupem, to nie mogę wybrać przedmiotu, gdyż go nie zakupiłem.
Problem jest następujący. Po przegranej licytacji wciąż widzę ten przedmiot w sekcji licytacje. Od razu zaznaczam, że nie jest to zwykły problem który się rozwiąże po kilku minutach. Najśmieszniejsze jest to, że licznik czasu pozostałego schodzi coraz niżej 🙂
Obecnie wygląda to tak :
-1676:29:08 do końca (pon., 26 maj 2025, 18:16:11)
W jaki sposób mogę to zgłosić wraz ze skanem, żeby informatycy spojrzeli na ten błąd? Może jest coś takiego, tylko nie potrafię tego odszukać.
Dziękuję
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Jczupryn podczas zgłaszania poprzez formularz kontaktowy jak chce wybrania kupionego przedmiotu którego dotyczy rozwijasz listę i na samym dole masz opcje zaznaczenie brak lub nie dotyczy w dalszym kroku będzie możliwość wybrania formy kontaktu i dodanie załącznika.
Dziękuję,
znalazłem i tak zaznaczyłem.
Niemniej jednak moim zdaniem dobrze by było, gdyby była dodatkowo opcja dot. pomocy technicznej. Wchodzenie przez kupuję może sugerować, że problem dotyczy zakupu.