Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Troszkę już się gubię, bo dawno nie licytowałem, ale teraz mi się przytrafiło i wygrałem, ale chciałbym zobaczyć jakie były poszczególne oferty itp i ... szczerze nie mam pojęcia jak to zrobić, nie wiem gdzie. W moich zakupach widzę informacje o wysyłce, o płatności ale w ogóle nie znajduję faktu, że to była licytacja, ile ofert itp
Ktoś podpowie?
@maatzey To było zwykłe Allegro, czy Allegro Lokalnie?
Na zwykłym wejdź w Moje zakupy, kliknij tytuł wygranej licytacji i na samym dole strony masz oferty kupna z datami złożonych ofert i cenami.
No dobra, to było w zwykłym Allegro a nie lokalnym. Była możliwość „kup teraz” albo licytuj. Wybrałem licytacje i dałem minimum, potem jednak zdecydowałem żeby podać wyższą kwotę, żeby mnie nie przelicytowano. Po jakimś czasie dostałem info, że kupiłem. W licytacjach nie mam, bo nie trwa licytacja i nie przegrałem. W szczegółach moich zakupów nie widzę NIC co by wskazywało w ogóle na to, że była to licytacja
@maatzey Cześć! Pozostałe oferty kupna możesz sprawdzić na dole strony produktu. W przeglądarce wygląda to następująco: