Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@dynastia7 zgodnie z regulaminem promocji- "Uczestnik powinien zalogować się na swoje Konto w Aplikacji Mobilnej Allegro i kliknąć przycisk „Odbierz kupon”. Daj znać czy znalazłeś kupon.
Dostałem tylko kupon na zakupy w aplikacji
a gdzie kupon za rejestracje
Dostałem tylko kupon na zakupy w aplikacji a gdzie za rejestracje------
@dynastia7 zgodnie z regulaminem tej promocji otrzymałeś już jeden kupon za zakupy w aplikacji i nie przewidujemy kolejnego.
Zgarnij kupon 15 złotych za instalację aplikacji i 15 złotych za pierwszy zakup. Kupony ważne 7 dni, minimalna wartość zamówienia 59 złotych (bez kosztów dostawy). Promocja dla nowych użytkowników aplikacji. ---- jesli nalezy mi sie tylko jeden kupon to po co allegro pisze takie bzdury , albo moze ktos tu jest nie obyty w udzielaniu informacji
@dynastia7 Czy możesz wskazać link do tego regulaminu?
https://allegro.pl/kampania/aplikacja-mobilna?srsltid=AfmBOooQoMU4IEJbabqYVKvVRmwqU_k_qhpePoDwgNuoRu...tam to pisze o tej promocji allegro mobilne , tylko trzeba to przeczytac a nie potem sie wymadrzac ze istnieje tylko jeden kupon Panie moderatorki i jest tez do tego regulamin tej promocji ktory rowniez trzeba przeczytac
@dynastia7 dziękujemy. Dziś na Twoim koncie pojawił się już drugi kupon na 15 zł i możesz go wykorzystać do 17 listopada.