anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gdzie znajde kupon za pobranie apki allegro na telefon

MAMY ROZWIĄZANIE!
dynastia7
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@dynastia7 zgodnie z regulaminem promocji- "Uczestnik powinien zalogować się na swoje Konto w Aplikacji Mobilnej Allegro i kliknąć przycisk „Odbierz kupon”. Daj znać czy znalazłeś kupon. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
dynastia7
#7 Wielbiciel#

Dostałem tylko kupon na zakupy w aplikacji

oznacz moderatorów
dynastia7
#7 Wielbiciel#

a gdzie  kupon za rejestracje

oznacz moderatorów
dynastia7
#7 Wielbiciel#

Dostałem tylko kupon na zakupy w aplikacji a gdzie za rejestracje------

1. Uczestnik spełniający łącznie warunki wskazane w ust. 1 powyżej, może otrzymać kupon o wartości 15 złotych za zainstalowanie Aplikacji Mobilnej Allegro (“Kupon za instalacje”). W celu odebrania Kuponu za instalacje, Uczestnik powinien zalogować się na swoje Konto w Aplikacji Mobilnej Allegro i kliknąć przycisk “Odbierz kupon”.  tak dostałem jeden kupon a został on dodany do zakupow a gdzie za rejestracje--- cos nie tak z tym allegro a zwłaszcza z jego promocjami
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@dynastia7  zgodnie z regulaminem tej promocji otrzymałeś już jeden kupon za zakupy w aplikacji i nie przewidujemy kolejnego. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
dynastia7
#7 Wielbiciel#
Zgarnij kupon za instalację aplikacji

Zgarnij kupon 15 złotych za instalację aplikacji i 15 złotych za pierwszy zakup. Kupony ważne 7 dni, minimalna wartość zamówienia 59 złotych (bez kosztów dostawy). Promocja dla nowych użytkowników aplikacji.  ---- jesli nalezy mi sie tylko jeden kupon to po co allegro pisze takie bzdury , albo moze ktos tu jest nie obyty w udzielaniu informacji 

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@dynastia7 Czy możesz wskazać link do tego regulaminu? 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
dynastia7
#7 Wielbiciel#

https://allegro.pl/kampania/aplikacja-mobilna?srsltid=AfmBOooQoMU4IEJbabqYVKvVRmwqU_k_qhpePoDwgNuoRu...tam to pisze o tej promocji allegro mobilne , tylko trzeba to przeczytac a nie potem sie wymadrzac ze istnieje tylko jeden kupon Panie moderatorki i jest tez do tego regulamin tej promocji ktory rowniez trzeba przeczytac 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@dynastia7 dziękujemy. Dziś na Twoim koncie pojawił się już drugi kupon na 15 zł i możesz go wykorzystać do 17 listopada. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów