Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Gratuluję. To było bezpodstawne
Zgłaszałem wam to, nie było żadnej reakcji, przepraszam jeden z moderatorów napisal że nie wie o co chodzi.
Droga Pani moderatorko odpowiadam Pani na pytanie, jeśli nie wiedziała Pani i co chodzi to zwykle chodzi o kasę, bo o co innego może chodzić .
Po tym wpisie zrobicie to samo
ja też gratuluję > "konia z rzędem" temu kto rozkmini ten wpis🐎
jak wiemy z historii, geniusze często byli nie rozumiani przez współczesnych...........
tu mamy taki przykład........... jesteśmy świadkami HISTORII!!!........... to się dzieje na naszych oczach.......... rodzi się GENIUSZ a my co?.......... na kolana przed Bystrością Umysłu, Talentem, Arcymistrzem............ ach.........
oj tak......... masz całkowitą rację........
np. u mnie w sali jest trzech napoleonów........ ale to kłamcy, uzurpatorzy
jedynie JA!!! jestem prawdziwym francuskim cesarzem........ wszystkie inne to warjaty.........
pojadę klasykiem:
"ZAPLUŁEM MONITOR"
@Agent555 @katarzynab1712 witamy ponownie na Gadane po przerwie. Z uwagi na to, że od samego rana pojawiają się tutaj Wasze wzajemne komentarze i zaczepki, to będzie moje pierwsze i zarazem ostatnie ostrzeżenie.
Jeszcze jeden komentarz, nie związany z tematem wątku, w stronę drugiej osoby i będziemy podejmować właściwe działania. A gdybyście chcielibyście sobie przypomnieć jakie zasady tutaj obowiązują, zachęcam do lektury tego wpisu Maćka.
oh, przepraszam Pani Holulolu........... już będziemy grzeczni......... i będziemy pisali wyłącznie na temat i chwalili Allegro bo jest fajne i je kochamy..........
..........więc przyłączam się do gratulacji (patrz tytuł postu)......... choć nie bardzo rozumiem czego gratuluję..........