anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gwarancja najniższej ceny

Adamjol
#8 Zapaleniec

Jak to jest z tą gwarancją najniższej ceny ? Kupiłem łożysko na allegro za 75 PLN a dziś znalazłem takie łożysko za 49 na allegro.  Próbuję to zgłosić ale wśród opcji innych miejsc /sklepów / nie ma allegro i system nie puszcza mojego zgłoszenia. Czyli gwarancja najniższej ceny obejmuje wszystko w sieci oprócz allegro ? Będę wdzięczny za informację bo coś tu mi nie gra w tej gwarancji.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Adamjol Ta opcja dotyczy tylko wybranych sklepów biorących udział w tym "cyrku". Jak ktoś ma trochę czasu i cierpliwości to bardzo często znajduje taki sam towar z niższą ceną w innym sklepie nawet z dużo lepszą reputacją.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Adamjol listę sklepów, z którymi porównujemy oferty znajdziesz tutaj

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Adamjol
#8 Zapaleniec

Czyli to niie jest jakiś błąd systemu tylko faktycznie ta gwarancja jest odnośnie innych podmiotów a na allegro to żadna gwarancja najniższej ceny nie obowiazuje tak ? To jawne oszustwo ludzi. 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Adamjol Oczywiście, że coś tu nie gra bo "gwarancja najniższej ceny" to jedynie chwyt marketingowy i nic więcej.

Możesz mieć dwie oferty tego samego towaru na allegro i może być tak, że ta tańsza wcale nie będzie oznaczona jako "gwarancja najniższej ceny".

Co więcej ceny możesz porównywać tylko do ofert w innych sklepach podanych w regulaminie - nie możesz porównywać ich do innych ofert na Allegro.

oznacz moderatorów