Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
Dziś kupiłem miernik wilgotności do drewna oferta była oznaczona gwarancja najniższej ceny jednakże po zakupie znalazłem identyczny model także na.... allegro tańszy. Niestety nie mogę zgłosić prośby o zwrot różnicy w cenie bo nie mogę wpisać sklepu allegro.pl jako sklep gdzie znalazłem tańszy identyczny produkt:-)) .. jakaś totalna lipa ten program i naciąganie
Tu znaleziony identyczny ale tańszy produkt także na allegro z oznaczeniem tylko super ceny a ten droższy ma gwarancję najniższej ceny
Identyczne modele gmb610
Oferta super cena która jest tańsza niż gwarancja najniższej ceny
https://allegro.pl/oferta/wilgotnosciomierz-miernik-wilgotnosci-do-drewna-10247037069
Oferta gwarancja najniższej ceny która jest droższa niż super cena 🙂
Dodatko jak biorą do porównania te oferty to pojawiają się razem...
Gwarancja ceny nie oznacza że to najtańsza oferta na Allegro, tam są warunki dla takiej oferty, oznacza to ze Ty masz kupić, taki trik reklamowy, nie jest też o to żebyś zglaszal ją, Możesz zawsze zrezygnować z zakupu i kupić inną.
Że też jeszcze ktoś w bajki Allegro wierzy. Może jeszcze w dostawę allegro one tego samego dnia uwierzysz xD. Jedyna opcja to zwrócić i kupić tańszy. Bzdety wyświetlane przez serwis służą tylko dobru serwisu (wysokości prowizji). Ta i tak jest mało groźna, bo chociaż sprzedawcy za nią negatywów nie dostają w odróżnieniu od innych "ulepszeń" serwisowych.
@Rado34 żeby oferta była oznaczona gwarancją najniższej ceny, musi spełnić kilka warunków - bierzemy pod uwagę nie tylko cenę, a również m.in. to czy sprzedawca jest firmą, czy ma dostępną dostawę Smart! - więcej o warunkach przeczytasz w tym artykule. Natomiast tutaj znajdziesz listę sklepów, z którymi porównujemy oferty biorące udział w gwarancji najniższej ceny.
Czyli tak jak napisalem tylko dla wybranych ofert, warunki wkleiłem a nie ma to nic wspólnego z gwarancją najniższej ceny.
@Rado34 Gwarancja najniżej ceny to tylko taki "pic reklamowy" ,jak przeczytasz zasady to zobaczysz że dotyczy tylko niektórych uprzywilejowanych sprzedawców a jak dobrze poszukasz to zwykle znajdziesz taniej poza tą "elitarną" grupą.
Najniższą cenę musisz sobie sam własnoręcznie znalezc
te podane przez allegro to pic