anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gwarancja najniższej ceny

Rado34
#1 Nowicjusz#

Hej,

Dziś kupiłem miernik wilgotności do drewna oferta była oznaczona gwarancja najniższej ceny jednakże po zakupie znalazłem identyczny  model także na.... allegro tańszy. Niestety nie mogę zgłosić prośby o zwrot różnicy w cenie bo nie mogę wpisać sklepu allegro.pl  jako sklep gdzie znalazłem tańszy identyczny produkt:-)) .. jakaś totalna lipa ten program i naciąganie 

Tu znaleziony identyczny ale tańszy produkt także na allegro z oznaczeniem tylko super ceny a ten droższy ma gwarancję najniższej ceny

Identyczne modele gmb610

Oferta super cena która jest tańsza niż gwarancja najniższej ceny

https://allegro.pl/oferta/wilgotnosciomierz-miernik-wilgotnosci-do-drewna-10247037069

Oferta gwarancja najniższej ceny która jest droższa niż super cena 🙂

https://allegro.pl/oferta/wilgotnosciomierz-miernik-wilgotnosci-do-drewna-4-grupy-pomiaru-9v-baterie...

Dodatko jak biorą do porównania te oferty to pojawiają się razem...

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

Gwarancja ceny nie oznacza że to najtańsza oferta na Allegro, tam są warunki dla takiej oferty, oznacza to ze Ty masz kupić, taki trik reklamowy, nie jest też o to żebyś zglaszal ją, Możesz zawsze zrezygnować z zakupu i kupić inną.

LEW433_0-1737285058598.png

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Że też jeszcze ktoś w bajki Allegro wierzy. Może jeszcze w dostawę allegro one tego samego dnia uwierzysz xD. Jedyna opcja to zwrócić i kupić tańszy. Bzdety wyświetlane przez serwis służą tylko dobru serwisu (wysokości prowizji). Ta i tak jest mało groźna, bo chociaż sprzedawcy za nią negatywów nie dostają w odróżnieniu od innych "ulepszeń" serwisowych.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Rado34 żeby oferta była oznaczona gwarancją najniższej ceny, musi spełnić kilka warunków - bierzemy pod uwagę nie tylko cenę, a również m.in. to czy sprzedawca jest firmą, czy ma dostępną dostawę Smart! - więcej o warunkach przeczytasz w tym artykule. Natomiast tutaj znajdziesz listę sklepów, z którymi porównujemy oferty biorące udział w gwarancji najniższej ceny. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Czyli tak jak napisalem tylko dla wybranych ofert, warunki wkleiłem a nie ma to nic wspólnego z gwarancją najniższej ceny.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@Rado34 Gwarancja najniżej ceny to tylko taki "pic reklamowy" ,jak przeczytasz zasady to zobaczysz że dotyczy tylko niektórych uprzywilejowanych sprzedawców a jak dobrze poszukasz to zwykle znajdziesz taniej poza tą "elitarną" grupą.

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Najniższą cenę musisz sobie sam własnoręcznie znalezc

te podane przez allegro to pic

oznacz moderatorów