anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Inny towar w przesyłce

biuro_szkola_24
#8 Zapaleniec

Witam. 

W zeszłym tygodniu odesłałam na zwrot ręczniki poncho. Zapakowane w foliopak z napisanym kodem zwrotu - przewoźnik allegro DPD. Dzisiaj dzwoni do mnie sprzedający, że nie zwrócił mi pieniędzy bo w paczce nie było ręczników tylko inny towar. Wysłał mi zdjęcie tego co było w paczce i zdjęcie , na którym widać kawałek etykiety kurierskiej z moimi danymi ( etykietę z etykietą zastępczą nakleja kurier przy odbiorze paczki a prawidłową etykietę naklejają chyba w oddziale firmy kurierskiej).

Problem w tym, że do paczki na 1000% zostały spakowane ręczniki a to co rzekomo dostał sprzedający nie jest moje i nigdy tego na oczy nie widziałam.

Jak rozwiązać ten problem?

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @biuro_szkola_24, zgłosiłem sprawę do odpowiedniego działu. Wkrótce skontaktujemy się mailowo z Tobą w tej sprawie.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

biuro_szkola_24
#8 Zapaleniec

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_     

Następna przesyłka zwrotna została podmieniona . Dotyczy zamówienia c8fac220-6cea-11f1-85ed-59078e13e466. Strój był zapakowany w foliopak z napisanym kodem odbioru i to kurier naklejał etykietę kurierską. Sprzedawca właśnie napisał, że w przesyłce był jakiś komplet chicaca. Cokolwiek to jest.

Proszę o pilną interwencję.

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@biuro_szkola_24 Również dodałem do zgłoszenia tą przesyłkę  i poprosiłem o pilną interwencję.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

biuro_szkola_24
#8 Zapaleniec

Witam. Do tej pory nie dostałam żadnej odpowiedzi w sprawie zaginionych paczek.

Kiedy otrzymam zwrot pieniędzy za zamowienie c8fac220-6cea-11f1-85ed-59078e13e466??

To kurier źle nakleił etykiety kurierskie, proszę wypłacić zwrot z Allegro protect.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@biuro_szkola_24 Twoja sprawa jest nadal wyjaśniana - proszę o cierpliwość. 

Basia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów