anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

InPost

Agent555
#19 Nestor#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_   

Czy InPost sobie żarty robi, za każdym razem trzeba to zglaszac

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

kostas11
#21 Demiurg#

@Agent555 rozwiń myśl, co zgłaszać 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

To już trzecia taka sytuacja gdzie InPost umieszcza przesyłkę w paczkomacie zastępczym czyli w Paczkopunkcie.

Jeśli kupujący nie odbierze przesyłki z paczkomatu zastępczego w ciągu 2 dni to InPost powinien ta przesyłkę dostarczyć do paczkomatu odbiorczego.

Niestety tak nie jest za każdym razem trzeba dzwonić do Inpostu i o to prosić. 

Ostatnio dzwoniłem 3 dni pod rząd i o to prosiłem, były zapewnienie że na następny dzień przesyłka zostanie umieszczona w paczkomacie odbiorczym, tak nie było  

Dopiero jak sprzedawca złożył reklamacje na InPost po 8 dniach dopiero przesyłka była umieszczona w paczkomacie odbiorczym

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Jeśli chodzi o dostawców to jak dla mnie In Post jest obecnie najszybszym i najpewniejszym sposobem dostawy . A jaki Ty masz z nimi problem?

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@kostas11  @kolekcjoner608  Wy to od razu wszystko chcielibyście wiedzieć... A zgadujcie panowie, zgadujcie! 🙂. Z Agentem nie ma lekko 😉.

oznacz moderatorów

Client:104371448
#14 Krzewiciel#

@szymela54 to już jest męczące jak wątkotwórca nie potrafi zebrać myśli i napisać o co mu chodzi.

I ciągle trzeba dopytywać o szczególy.

Na poczatku myślałem, że to "wypadki przy pracy", później, że to śmieszne ale od jakiegoś czasu uwazam, że jest to żenujące.

I niektorzy powinni miec zakaz robie zakupów przez internet.

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

@Client104371448  no właśnie niektórzy powinni mieć zakaz robienia zakupów przez internet, może ty mi tego zabronisz.

oznacz moderatorów

Client:104371448
#14 Krzewiciel#

@Agent555 myslalem m.in. o sobie. Ale ja raczej rozgarniety jestem tylko te ciągłe kłopoty z handlarzami... 😞

oznacz moderatorów