Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Niewiele zostalo bardziej do skopania ..prawda? Z koszem (beznadziejnym) bylo tak: jesli jakis produkt sie "skonczyl" u gory nad koszem byla podpowiedz, i ok dodawlo sie, i kupowalo . A tu wczoraj info, ktore mam caly czas dotyczace produktu ktorego sa setki :
Wygląda na to, że nie mamy tego, czego szukasz.
Spróbuj zmienić zapytanie, wyłączyć filtry lub wybrać kategorię.
Nie mamy obecnie ofert dla tego produktu.
identyfikator wersji: cl-b7476-uni ......
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
A tak wyglada w tym momencie to na pseudo waszej szukajce co i tak sa to jakies resztkowe trafienia .mniej niz jedna strona a bylo kilkadziesiat /kilkaset i sa TYLKO NIEWIDOCZNE :
btw szukam akku do Merca (chyba popularna marka?) i mam JEDNO TRAFIENIE ..po znalezieniu (normalnym) w sieci, i rozmowie tel jade zaraz 200km/ 2way kupic BEZPOSREDNIO w sklepie...Brawo Allegro!!!!
"Żadna ilość dowodów nie przekona i d i o t y." Mark Twain
@Client:87296636 pamiętaj, że obecnie oferty są pogrupowane według oferowanych produktów. Po wybraniu przedmiotu, który Cię interesuje, kliknij w zakładkę "Porównaj X ofert", aby przejść do widoku ofert tego produktu. Pamiętaj też, że podczas poszukiwań możesz korzystać ze znaków specjalnych: np. fraza wpisana w cudzysłów spowoduje, że wyszukiwarka odszuka dokładnie taki wyraz.
@RaBarbar_ka czy droga Pani moderator wogole przeczytala o czym ja napisem?? Wy jestescie KOMPLETNIE oderwani od rzeczywistsci : ja pisze ze wasz zakichany kosz stracil automatyczne podpowiedzi a tu mam tekst o moim klikaniu w jakas zakladke ..co wy tam bierzecie ??? ..Droga Pani macie zepsuta kolejna funkcje: obecnie w koszu . Co ma piernik do wiatraka? ..Tylko copy and paste daja moderatorzy to samo na kazdy problem ...grzecznie ujmujac prosze przeczytac w czym zglaszam problem , i ze raczej wasze grupowanie rozwalilo nawet kosz nie mowiac o sprzedawcach i kupujacych, bo ktos zapomnial zmodyfikowac skrypt kosza.!!!!