Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Osobiście zaobserwowaliśmy że serwis Allegro znów nieudolnie bawi się z wyszukiwarką - prosty przykład, do wpisania w wyszukiwarkę Allegro: WAZA
Jako wyniki wyświetlają się cuda, a nie wazy.
Pozdrawiam
@la_nika - mam nadzieję, że to co napisałaś, to taki śmieszek heheszek. Jeśli piszesz serio, to zaczynam się bać....
A to mnie już całkiem rozwaliło. Też pewnie powiedzą , że źle wyszukuję. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Strona 2ga i gdzie te kiecki????
Dzięki ale to jeszcze gorzej. Ja chcę na sobotę, a nie na za 3 miesiące!!! Co wejdę to Chiny.... A poza tym ścieżka dostępu jest ta sama więc czemu taka różnica w wynikach, żadnych filtrów nie zaznaczałam.
@AnnaG-Antyki możesz sobie w filtrach zaznaczyć np. dostawa do środy i wtedy zobaczysz tylko te oferty, które spełniają ten warunek.
@la_nika zadam Ci tylko jedno proste pytanie... czy u Ciebie w rodzinie są wszyscy biegli w obsłudze komputera i portalu Allegro?
Powiedzmy zwykły Kowalski w średnim wieku co komputera używa jak musi.... myślisz ze będzie potrafił tak segregować wyszukiwanie ?
@AR_Auto_Czesci napisał(a):@la_nika zadam Ci tylko jedno proste pytanie... czy u Ciebie w rodzinie są wszyscy biegli w obsłudze komputera i portalu Allegro?
Powiedzmy zwykły Kowalski w średnim wieku co komputera używa jak musi.... myślisz ze będzie potrafił tak segregować wyszukiwanie ?
Allegro tego nie rozumie. Patrząc na zdjęcia pracowników Allegro nie widzę tutaj pokolenia średniego+
@AnnaG-Antyki Aniu, nie jesteś jeszcze antyk, więc torebka i plecak wystarczą na wieczorną imprezę, tyle wystarczy ... kiecka rzecz zbędna 🙂
Kolejna kwestia, to nie jest wyszukiwarka, to jest wyszukiwator, rodzaj męski. Dlatego te wyniki:
1. W torebce zmieścisz wszystko, co niezbędne na imprezę.
2. Do plecaka bierzesz napoje.
3. Na co ci kiecka? Jeszcze chłopak/mąż, w każdym razie facet będzie się musiał bawić zdejmowaniem tej lśniącej szmatki? A spróbuj w ostateczności potargać, ojojoj....
Więc, wyszukiwator Allegro wie lepiej, co powinnaś kupić 🙂
Dowciapniś xD.