Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Dzień dobry!
Przypadkowo nacisnąłem przycisk wysyłania oceny produktu, nie kończąc pisania komentarza (nie załączyłem Zdjęcia produktu). Jak edytować moją ocenę przedmiotu?
@Client:102306744 Mogę usunąć tę ocenę i będziesz mógł wystawić nową, ale musisz mi podać numer oferty lub zamówienia, w którym kupiłeć ten produkt.
Mogę podać numer zamówienia, ale na początek pani musi mi powiedzieć gdzie mogę zobaczyć numer zamówienia ze swoim profilem.
Numer zamówienia nie pojawia się na stronie "Moje zamówienia" - jest to nie mniej dziwne niż brak możliwości samodzielnej edycji ocen
@Client:102306744 Numer zamówienia jest widoczny w szczegółach zakupu. Należy je rozwinąć, żeby mieć dostęp do tych danych.
19736ca0-67ae-11ef-ad2f-772eef313785
@Client:102306744 Usunęłam opinię.
Dzien dobry, chcialbym serdecznie prosic o usuniecie mojej oceny produktu (oferta 13918104650). Dziekuje,
@pauli_legia przed chwilą usunęłam tę opinię.
Dzień dobry,
Proszę o usunięcie oceny produktu z oferty16586453367 (numer mojego zamówienia 355cd5b0-a0a1-11ef-b476-f304c8eb31e1 )
Dziękuję i Pozdrawiam
Dzień dobry @Kubacki1989f! Proszę, ta opinia nie jest już widoczna.
nie moge usunąć opini prosił bym o pomoc
@Client:105483589 Samemu nie da się. musisz poprosić o usuniecie allegro.
A okej dobra dziena
@Client:105483589 jeśli podasz tutaj numer oferty lub zamówienia, którego ta opinia dotyczy, usunę ją dla Ciebie.
Dzień dobry,
Proszę o usunięcie oceny produktu wraz z dołączonymi zdjęciami z oferty 12543280086 (numer mojego zamówienia 1a77c3f2-7c4c-11ef-b141-97d4d863f0bb). Sprawa została pomyślnie załatwiona.
Dziękuję i Pozdrawiam
@onyxun gotowe, opinia usunięta.
Proszę o usunięcie mojej oceny produktowej dotyczącej produktu z oferty nr 16814839358
@konto zamknięte proszę! Ta opinia nie jest już widoczna.
Chciałbym edytować wystawioną ocenę za kupiony produkt. pisałem opis a coś mi się usunęło wszystko i wystawiło ocenę bez opisu i zdjęć da się wystawić jeszcze raz ? Wiem ze mozna edytowac ocene sprzedajacego ale chcialbym dodac opis i zdjecia do oceny produktu Pozdrawiam
@BielKrzysztof można to zrobić jeden raz.
Podaj proszę numer oferty, usunę tę opinię a jutro lub w poniedziałek ok. 13:00, otrzymasz wiadomość z linkiem umożliwiającym ponowne wystawienie opinii.