Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Dziękuję bardzo za poświęcony czas , miłego dnia
Bardzo proszę o usunięcie mojej opinii pod produktem nr 18021382836
Dzien dobry, my mamy jedna klientke ktora od miesiaca probuje usunac swoja recenzje ale pisze ze nie moze. Napisala rowniez ze zglosila to do Allegro ale rowniez nie otrzymala odpowiedzi. chodzi o produkt nr 17672135061. Dane komentarza ktory ona probuje usunac: 22 sierpnia 2025 od C...1. Moge rowniez podac pelna nazwe uzytkownika nie w formie C...1.
@Upiecze-MiSie w takim przypadku klientka powinna skontaktować się bezpośrednio z nami. Możemy usunąć opinię produktową na jej prośbę.
Chodzi tutaj dokładnie o tą opinię z 13 kwietnia. Jest ona widoczna pod produktem i pochodzi od tego kupującego.
Wiadomosc klienta
Dzien dobry, my mamy jedna klientke ktora od miesiaca probuje usunac swoja recenzje ale pisze ze nie moze. Chodzi o produkt nr 17672135061. Dane komentarza ktory ona probuje usunac: 22 sierpnia 2025 od Client:114175421. Mozecie usunac za nia jej recenzje?
@Upiecze-MiSie żeby usunąć opinię musimy mieć zgłoszenie bezpośrednio od kupującego. Może je przesłać tutaj, może przez formularz. Bez zgłoszenia niestety nie możemy usunąć.
@mylkus_pl czy możesz doprecyzować?
Moja wiadomość dotyczy tej prośby od kupującego. Moderator gdvorek nie widzi opini pod tym produktem. Dlatego wysłałem ten zrzut ekranu z konkretną opinią z 13 kwietnia. Może się Pani przyjrzeć temu, dlaczego nie jest to widoczne.
@mylkus_pl usunęłam opinię zgodnie z prośbą klienta. Natomiast problem z jej odnalezieniem wziął się stąd, że klient nie zakupił w ofercie 18021382836 a w ofercie 16962206619 (która jest już archiwizowana), dlatego nie mogliśmy odszukać opinii klienta.
Rzeczywiście! o tym nie pomyślałem! Bardzo dziękuję za działanie i wnikliwość:)