Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Witam, bardzo proszę o usunięcie błędnej opinii o produkcie
Nr oferty: 10530159974
Nr zamówienia: ce0c7240-4d62-11ee-b1c6-859986c19f95
@natk2323 Proszę bardzo, gotowe! 🙂
Chcę edytować opinię opisowa produktu 17093700-5c6b-11ee-9a7f-3dfeaf25330a wiatrówka Norica Dream
Opinii o produkcie nie da się edytować, możesz prosić o jej usunięcie: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1aab3926-a59f-4f0a-b91a-ab3d4e469201
Nie bardzo wiedziałem jak korzystać z tego czatu. Dzięki za reakcję. Proszę usunąć opinię, dotyczącą zakupu wiatrówki. Wprowadza w błąd ewentualnych klientów. Moje działanie nie było celowe. Zbyt szybko umieściłem przesadnie pozytywną ocenę, opierając się na pierwszym wrażeniu.
@toni58 Proszę, już usunęłam wskazaną opinię.
@Client:92180705 Proszę bardzo, usunęłam wskazaną ocenę. 🙂
Witam. W maju tego roku wystawiłam opinię sprzedającemu i chce ją usunąć. Jak to zrobić? Z góry dziękuję za odpowiedź.
@Oliwiasz6exobub podaj numer transakcji , @la_nika robi to koncertowo , nie wiem czy aktualnie jest dostępna , ale pewnie się dzisiaj odezwie .
Komentarz o sprzedającym czy produkcie, jak minie 90dni to w zasadzie po co chcesz usunąć?
po to żebyś Kiciuś miał zagadkę
@Oliwiasz6exobub podaj proszę numer zamówienia, którego to dotyczy 🙂
Podaję numer zamówienia do usunięcia:
cb4621c0-fc8e-11ed-ad03-07e923f722fe
Dziękuję
@Oliwiasz6exobub Usunęliśmy Twój komentarz.
Dziękuję bardzo, pozdrawiam.
Witam, czy mogę prosić o usunięcie oceny. W załączeniu przesyłam dane. Z góry dziękuję
@Oliwiasz6exobub poproszę o potwierdzenie, czy chcesz usunąć obie opinie?