Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
podaj numer transakcji la_nika na pewno pomoże
w historii zakupów masz przy tym zakupie zmień ocenę możesz to zrobić raz, albo poproś moderację o usunięcie tej złej oceny @barbara10235
Ocenę sprzedającego możesz edytować, oceny produktu już nie- moderacja może ją usunąć: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@barbara10235 Cześć. 🙂 Podaj numer oferty lub zamówienia i doprecyzuj proszę, czy masz na myśli opinię produktową, czy ocenę sprzedającego?
zakup w SELEBRO sklep 24.pl. zakup 7 lamp solarnych
@barbara10235 Ocena sprzedającego została usunięta
Proszę o usunięcie opinii produktu ze wzgledu na błąd w treści jednego wyrazu. Nr oferty 10794295376 "okrągły dywan śr.80 cm"
Tylko moderacja albo prosisz tu o usunięcie, samemu się nie da:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1aab3926-a59f-4f0a-b91a-ab3d4e469201
Proszę o moderację, w treści odnosnie dywanika miało być: nie ślizga się.
@marucchi Proszę bardzo, usunęłam wskazaną opinię. 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry proszę o u sunięcie mojego błędnego komentarza dotyczącego :
Numer oferty: 14297601719
mój komentarz:
Po zakupie grzybni postępowałem zgodnie z dołączona instrukcja. Niestety po około tygodniu na torfie wyszła pleśń pajęczynowa. Pokryła cała warstwę torfu. Temperatura oraz wilgotność była ok. Grzybnia nadaje się do wyrzucenia. Nie polecam ewidentne coś było skażone.
Pozdrawiam
@swistak319 Proszę bardzo, usunęłam opinię do wskazanego produktu. 🙂
Proszę o usunięcie opinii produktowej, jaką wystawiłem użytkownikowi hurt cena pl w dniu 22 listopada 2023 , nr oferty: 14434166463
Bardzo dziękuję
@rafal7908 Proszę bardzo, gotowe! 🙂
Proszę o usunięcie opini o produkcie nr. zakupu 0dd93190-9d01-11ee-a063-0548c81137a5. Sprzedający wywiązał się z umow.
@Marek_kobra Proszę bardzo, usunęłam wskazaną opinię. 🙂
Witam
jeżeli jest taka możliwość, to prosiłbym pracowników Allegro o pozwolenie mi na EDYTOWANIE OPINII (chcę zmienić opinię o tym produkcie, ponieważ za bardzo się pośpieszyłem z tą opinią) o zakupionym produkcie jest to płyta CD nr zamówienia 14824659469 od sprzedawcy muzant_dc .
Alan_700
dzięki i proszę o odpowiedz w tej sprawie .
@Alan_700 mogę usunąć wystawioną opinię i o ile nie robiłeś tego nigdy wcześniej, będziesz mógł wystawić ją ponownie.
Potwierdź proszę, czy mam usunąć Twoją opinię?
Do Lanika , tak prosze o usunięcie opinii . Alan_700
@Alan_700 Proszę bardzo, usunęłam wskazaną opinię. 🙂