Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@kecik Ok, już wszystko jasne. 🙂 Ocena została usunięta
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
poproszę o usunięcie zdjęcia z oceny produktu dla zamówienia
Dzień dobry @andrzej_ek_2007, nie mogę usunąć tylko zdjęcia, mogę usunąć Twoją opinię, a jeśli nie edytowałeś opinii to otrzymasz wiadomość z linkiem umożliwiającym ponowne jej wystawienie (można to zrobić tylko jeden raz). Daj proszę znać, czy mam usunąć całą opinię?
Tak, poproszę o usunięcie całej opinii.
@andrzej_ek_2007 gotowe, opinia nie jest już widoczna. Jutro ok. 13:00 otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem umożliwiającym ponowne wystawienie opinii.
Jak mogę zmienić ocenę prodyktu który otrzymałem,ale już wykorzystałem dostępna opcje zmiany opini i skierowali mnie tutaj i nwm Jak to zrobić? Proszę o pomoc,pozdrawiam 🤜🤛
@Client:40565669 jeśli już raz zmieniłeś opinię o produkcie, to mogę ją jedynie usunąć, a Ty nie będziesz miał już możliwości wystawić jej ponownie. Jeśli chcesz, abym usunęła tę opinię, podaj proszę numer zamówienia lub numer oferty.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ dzień dobry, mogłabym prosić o usunięcie mojej opinii o produkcie z oferty o numerze 14799193001 ?
@Client:91998865 proszę! Opinia nie jest już widoczna 🙂
Dzien dobry
Mogę prosić o usunięcie mojej opinii o produkcie
Numer oferty: 10856161595
@qbas1986 Proszę bardzo, gotowe!
Dziękuję
@nick147300 Usunęłam Twoją opinię.
Dzień dobry. Czy mogę prosić o usunięcie mojej opinii produktu oferty 14519249589 ?
@sweet_emi1990 Usunęłam Twoją opinię.
Witam, Czy można usunąć ewentualnie czy mogę wyedytować moją opinie z oferty nr: 11926138022? jeśli nie ma możliwości edycji proszę o usunięcie - błąd w słowniku, nie takie słowo wskoczyło.
@gn0 Usunęłam Twoją opinię. Powinieneś otrzymać powiadomienie mailowe z linkiem do strony, na której możliwe będzie napisanie nowej.
Dziękuje bardzo 😉
Dzień dobry,
Bardzo proszę o usunięcie mojej opinii o produkcie do zamówienia nr 24a86cb2-a98b-11ee-afcc-9b9dab9ab1b6
Z góry dziękuję za pomoc.