Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Witam, czy mogę usunąć ostatnio wystawioną opinie o produkcie? Została wystawiona przez pomyłkę chciałabym ją usunąć
@Basia0201 poproszę o numer zamówienia lub numer oferty 🙂
Ja również proszę o usunięcie ocen obu produktów z zamówienia nr 5e217940-b85f-11ee-8fc4-1decbdd99363.
@mi_a96 Obie opinie zostały usunięte. 🙂
Bardzo proszę o usunięcie mojej opinii, wystawiona prze pomyłkę
Numer zamówienia
@Nikolayevna Bardzo proszę, opinia została już usunięta. 🙂
Dziekuję 😁 . Miłego popołudnia.
Dzień dobry, czy mogłabym prosić o usunięcie opinii o dwóch produktach?
Nr transakcji: 498786b0-8a41-11ee-a604-37a3108adab8
Serdecznie pozdrawiam
@Magda35350 Proszę bardzo, gotowe! 🙂
Również bym prosił o usunięcie opinii, nie doczytałem opisu aukcji, kupiłem i narobiłem głupot.
8e7fe1a0-ce38-11ee-b8af-1f3970b7e5d0
@crossdressphyxia Proszę bardzo, usunęłam wskazaną opinię. 🙂
Dziękuję z całego serca 🙂
Witam. Chciałbym zmienić ocenę sprzedającego, którą wystawiłem w grudniu ubiegłego roku.
@JACCH jeśli chcesz zmienić ocenę sprzedającego, napisz proszę do nas przez ten formularz, ale napisz o jaki komentarz dokładnie chodzi.
Dzień Dobry, ja także proszę o usunięcie mojej opinii "nie polecam" dotyczącej dostawcy
naughmall i produktu:
14638468747
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Serdecznie dziękuję ☺️
Proszę o usunięcie mojej oceny produktu dla zakupu 13519675089.
Witam bardzo proszę o usunięcie oceny o produkcie gdyż została wystawiona przez pomyłkę
Numer zamówienia
b513ede0-c292-11ee-a81a-5ffa8cf20f17
Dziękuję i pozdrawiam
@editt28 proszę! Opinia nie jest już widoczna 🙂