Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Dziękuję
@czarny570 bardzo proszę. Dobrego wieczoru 🙂
Proszę o usunięcie opini o produkcie.
07f2ce00-c900-11ee-a81a-5ffa8cf20f17
@7lopez Cześć, usunęliśmy opinię 🙂
witam, bardzo proszę o usunięcie opinii nr zamówienia: 9fcac010-df95-11ee-aadd-c3c9278affc4
dziekuje
@drozdowscy Proszę bardzo, gotowe!
Dzień dobry, nie wiem gdzie mogę zgłosić się z prośbą o usunięcie mojej opinii o produkcie? Czy będę mogła dodać po usunieciu nową, bo edytować wiem,że nie mogę...:-(
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o pomoc 🙂
@GS-Z Podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy tą opinią, a ją usunę. Jeśli wcześniej jej nie zmieniałaś, to będziesz miała możliwość dodania nowej. Otrzymasz w tej sprawie odpowiednie powiadomienie mailowe. 🙂
Nr zamowienia to 4ef62ff0-f816-11ee-ac96-1d6739505f98
Dziękuję bardzo:-)
Bardzo dziękuję 🙂 proszę jeszcze o podpowiedź, czy pojawienie się możliwości dodania opinii o produkcie potrzebuje chwili, czy fakt,że nie widzę produktu " od usuniętej oceny" oznacza,że już jednak nie będę mogła jej dodać? Bardzo mi zależy aby pozytywna opinia poszła w świat
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ podpowiecie?:)
@GS-Z Jest tak, jak Wiktoria napisała wyżej — otrzymasz powiadomienie mejlowe. Z reguły następnego dnia około godziny 13:00.
nie trzeba bawic się opiniami bo nie jedne konto tak się załatwia
Witam, proszę o usunięcie opini o produkcie z zamówienia
@agatek171 Proszę bardzo, gotowe.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o usunięcie mojej opinii o produkcie.
https://allegro.pl/oferta/wycieraczki-dedykowane-na-przod-wap250300-oximo-14422648913
@bea__allegro Proszę bardzo, usunęłam wskazaną opinię.
Dziękuję.