Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Czy mogę prosić o usunięcie opinii? 0f86b450-f773-11ee-bb04-e7af16e251e1
dziękuję!
@slodki141 proszę! Opinia nie jest już widoczna.
Proszę o skasowanie opinii dla przedmiotu z zakupu o identyfikatorze deee6090-cb3a-11ee-bc79-a3830ef6e3d6
Bardzo chciałbym wystawić ponownie opinie o tym przedmiocie
Podczas oceniania zakupu o identyfikatorze
335a05b0-d4de-11ee-b2a5-3d9133a0f07b
Zaznaczyłem że nie chcę wystawiać opinii nie zrozumiałem że system oznacza że w ogóle nie chce nigdy wystawiać opinii i teraz nie mogę napisać recenzji do produktu którą chętnie bym przeczytał przed zakupem i nie będzie to opinia negatywna
@Domini007 abym mogła usunąć opinię musi o to poprosić autor opinii, a ta do zamówienia o podanym numerze nie została wystawiona z Twojego konta.
@Brunoxxx2 podaj proszę numer oferty do której opinię o produkcie chcesz usunąć.
Jak zmienic opinie o produkcie?
@4gaja3 podaj proszę numer oferty, której to dotyczy. Mogę usunąć tę opinię, jutro otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem umożliwiającym ponowne wystawienie opinii (możesz to zrobić tylko jeden raz).
Poproszę o usuniecie opinie o produkcie
numer zamówienia: 1b065810-eea1-11ee-8090-6b5be0f9b56a
@wdura proszę! Opinia nie jest już widoczna.
Witam
Ja również prosił bym o usunięcie opinii o produkcje.
Numer zamówienia: f3fa3320-055e-11ef-93f7-6126100dc706
Pozdrawiam
@empsystem bardzo proszę 🙂 Opinia nie jest już widoczna.
Super. Dziękuję.
Witam.
Mam podobny problem, przy wystawianiu opini o produkcie pomyliłem zakup.
Proszę usunąć moją opinię, zamówienie numer: 4e2a1cd0-f5e6-11ee-b514-056b2eb00f28
@Robinson_Cruso Proszę! Zrobione!
Mogę prosić o dodanie komentarza do mojej opinii? Numer aukcji
@Bartek100785 Przykro mi, ale nie mam możliwości dodania tekstu. Mogę jednak usunąć opinię, a Ty będziesz mógł dodać nową. Zaznaczę jednak, że kwestia, którą opisujesz, dotyczy raczej komentarza do transakcji, a nie produktu. Opisujesz kwestię zwrotu i kontaktu po sprzedaży.
Prawdą jest również, że w przypadku uszkodzenia przesyłki zwrotnej, to Ty powinieneś złożyć reklamację do przewoźnika, ponieważ na ten moment towar należy już do Ciebie.
To i ja bym poprosił o usunięcie opinii 1f34d273-fac9-11ee-ab8b-11fd42fc2ecf
Jak rozumiem, po tym usunięciu dostanę link, gdzie będę mógł ją wystawić ponownie (zmienić ?)
Pozdrawiam,
@borys3 Proszę, usunęłam opinię. Link otrzymasz w powiadomieniu mailowym. 🙂