Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@aaga_aaga bardzo proszę, usunęłam już Twoją opinię o tym produkcie.
Dziękuję za usunięcie opinii. Nie otrzymałem maila z linkiem do wystawienia nowej, podobno można raz zmienić opinię o produkcie? Czy może mi Pani udostępnić taką możliwość?
@radekm325 taki e-mail z linkiem umożliwiającym ponowne wystawienie opinii o produkcie przychodzi następnego dnia ok. g. 13.
Czy mogłabym prosić o usunięcie moje opinii do produktu do zakupu 150d9f30-24cb-11ef-ad36-d578102b97f3?
@Client:78122085 Usunęłam Twoją opinię o produkcie.
Witam, także proszę o usunięcie opinii o produkcie z uwagi na to że przesyłka dotarła nie kompletna wystawiłem negatywną opinie o produkcie, jednak sprzedający dosłał brakujący element w związku z czym opinia jest nie aktualna.
@19ZGKamilZG90 Proszę bardzo, gotowe!
Czy mógłbym prosić o usunięcie mojej opinii dot. zakupu
16937c00-2825-11ef-ab70-cb4493390667
A jeśli by się dało to chciałbym ją popawić...
@Piotr Be. usunęłam tę opinię o produkcie. Jutro ok. 13 otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem umożliwiającym ponowne wystawienie opinii (można to zrobić tylko jeden raz).
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Chciałabym usunąć negatywną opinię o produkcie. Jak to zrobić?
@iwoncia1987 podaj proszę numer zamówienia lub numer oferty, usunę opinię o produkcie.
Nr zamówienia
f6243350-201e-11ef-808f-b591c24709ce
@iwoncia1987 proszę! Opinia nie jest już widoczna.
Dziękuję
Droga moderatorko, prośba o usunięcie zdjęcia z opinii o produkcie.
Dotyczy wystawionej przeze mnie opinii o produkcie. Jeśli technicznie da się usunąć samo zdjęcie opinia może zostać. Zdjęcie muszę usunąć po konsultacji z prawnikiem. Jeśli nie da się wyrzucić samego zdjęcia prośba o usunięcie całej opinii o produkcie.
zamówienie 26deb310-00be-11ef-ba49-19bb6f4532bb
@montanes86 Niestety nie mogę usunąć tylko grafiki. Usunęłam całą opinię o tym produkcie.
Proszę o usunięcie mojego komentarza dla zamówienia 83fc7a80-b5d4-11ee-8f2c-e3cb81046745
@wilq2k2 Proszę bardzo, gotowe!
Witam
Proszę o usunięcie opinii produktu nr 7896740536, sprzedający naprawił swój błąd i będzie ok jak moja opinia zniknie. Czy jest możliwość edycji opinii Produktu? Nie widzę takiej opcji.
Pozdrawiam
@E-JW proszę! Usunęłam tę opinię, jutro ok. g. 13 otrzymasz od nas e-mail z linkiem umożliwiającym ponowne jej wystawienie (można to zrobić tylko jeden raz).