Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Droga moderatorko, prośba o usunięcie zdjęcia z opinii o produkcie.
Dotyczy wystawionej przeze mnie opinii o produkcie. Jeśli technicznie da się usunąć samo zdjęcie opinia może zostać. Zdjęcie muszę usunąć po konsultacji z prawnikiem. Jeśli nie da się wyrzucić samego zdjęcia prośba o usunięcie całej opinii o produkcie.
zamówienie 26deb310-00be-11ef-ba49-19bb6f4532bb
@montanes86 Niestety nie mogę usunąć tylko grafiki. Usunęłam całą opinię o tym produkcie.
Proszę o usunięcie mojego komentarza dla zamówienia 83fc7a80-b5d4-11ee-8f2c-e3cb81046745
@wilq2k2 Proszę bardzo, gotowe!
Witam
Proszę o usunięcie opinii produktu nr 7896740536, sprzedający naprawił swój błąd i będzie ok jak moja opinia zniknie. Czy jest możliwość edycji opinii Produktu? Nie widzę takiej opcji.
Pozdrawiam
@E-JW proszę! Usunęłam tę opinię, jutro ok. g. 13 otrzymasz od nas e-mail z linkiem umożliwiającym ponowne jej wystawienie (można to zrobić tylko jeden raz).
Witam, Czy mogę prosić o usunięcie opinii produktu z
NUMER ZAMÓWIENIA
@sajko_25 Proszę bardzo, gotowe!
Dzień dobry, chciałbym zmienić opinię o produkcie, nastąpiła pomyłka przy wysyłaniu zamówienia. Opinię o sprzedającym już zmieniłem, ale nie mogę zmienić opinii o produkcje.
NUMER ZAMÓWIENIA
65dcf7c0-2cce-11ef-bafa-3dee6ccd4fbe
numer aukcji :9601933098
@Tomekkk_M Widzę, że ta opinia została już usunięta.
Witam. Według instrukcji allegro, w szczegółach zakupu powinna widnieć opcja "pokaż ocenę". Ja w żadnym ocenionym zakupie nie posiadam tej opcji pomimo, że recenzję wystawiłem i widnieje. Jak ją zmienić?
@michael93 "pokaż wystawiona ocenę" widoczne jest po wejściu w szczegóły zamówienia.
Moje zakupy > szczegóły zakupu.
Jeśli nie widzisz tej opcji poproszę o zrzut ekranu.
Niestety nie widać tej opcji ani na komputerze, ani na smartfonie, ani na tablecie. Załączam zrzut.
@michael93 O które zamówienie chodzi?
W zasadzie o każde, w którym wystawiłem ocenę z komentarzem do produktu.
Przykładowo:
b585f8b0-2e42-11ef-89a9-b3ba18b0769d
f5984880-2b0a-11ef-bf17-55dcc9eb3b1b
5aa49187-1866-11ef-883e-17477b53f55d
Nie wnoszę o usuwanie tych opinii, ale w żadnym nie mam możliwości zmiany oceny ani treści komentarza.
@michael93 Opcja "Pokaż ocenę", o której piszałeś, dotyczy oceny wystawionej sprzedającemu. Do wskazanych zamówień nie wystawiłeś tych ocen. Dodałeś jedynie opinie o produktach.
Dzień dobry,
Poproszę o usunięcie oceny produktu z dnia 17.06 jest to Czapka Nike Sportswear @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Patka13419 proszę! Opinia o tym produkcie nie jest już widoczna.
Witam, chciałabym poprosić Moderatora o usunięcie mojego komentarza dla aukcji: https://allegro.pl/oferta/regal-metalowy-magazynowy-stojak-helios-213x100x60cm-6px400kg-solidny-1531.... Po pomalowaniu półek, drażniący zapach płyt zniknął i jestem bardzo zadowolona z zakupionego produktu, więc nie chciałabym, aby mój komentarz był krzywdzący dla Sprzedającego. Dziękuję