Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
bardzo dziękuję
Dobry wieczór,czy mogę prosić o usunięcie opinii do produktu 7ed6a840-78b7-11ef-8474-c56f45d493db ,niestety nie mogę tego zrobić nie wiem czemu,dogadałam się że sprzedawcą i chce postapić sprawiedliwie.Dziekuje
@GOSKA1112 czy chodzi o baterię? Widzę, że wystawiłaś pozytywną opinię. Doprecyzuj, czy mam ją usunąć?
Tak,proszę o usunięcie.
@GOSKA1112 Gotowe!
Serdecznie dziękuję,oraz miłego dnia życzę
Bardzo prosiłbym o usunięcie oceny produktu z zamówienia nr 434a2810-8168-11ef-99f2-79e2ba18c220. Ocenę wystawiłem na podobny, lecz zupełnie inny produkt, który kupiłem. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @mariusz__1985. Gotowe 🙂
Prosze o usuniecie opini do zamówienia nr a68a3590-3cfe-11ef-9a14-974dcdf8c4ed
@bruno111073 gotowe! 😊
Opinia, o której usunięcie klient prosił nadal jest widoczna na naszym sklepie.
@sma-climative W sprawie usunięcia komentarza do transakcji proszę o kontakt tutaj.
@nat_not Klient, wczoraj w wątku powyżej, poprosił o usunięcie negatywnej opinii do zamówienia numer: a68a3590-3cfe-11ef-9a14-974dcdf8c4ed
@Sa_nova skomentowała, że sprawa została rozwiązana
Aczkolwiek opinia jest nadal widoczna na naszym sklepie.
Zajmuję się tematem za klienta, ponieważ jest to starsza osoba, która była bardzo wdzięczna za pomoc z urządzeniem, aczkolwiek słabo radzi sobie z komputerem.
Możliwość zmiany oceny zakończyła się w niedziele, a klient kontaktował się z nami w poniedziałek z rana, w celu uzyskania pomocy ze zmianą opinii.
@nat_not Klient w wątku powyżej poprosił o usunięcie negatywnej opinii do zamówienia numer: a68a3590-3cfe-11ef-9a14-974dcdf8c4ed
Moderatorka @Sa_nova odpowiedziała, że opinia została usunięta, aczkolwiek nadal jest widoczna na sklepie.
Klientowi zakończyła się możliwość edycji opinii w niedziele, a skontaktował się w poniedziałek z rana z prośbą o uzyskanie pomocy.
Proszę o zajęcie się zgłoszeniem, zgodnie z informacją powyżej.
@sma-climative Po zgłoszeniu na Gadane usuwamy opinie o produkcie, a nie komentarze i oceny do transakcji. W sprawie usunięcia komentarza musisz napisać przez formularz, który wskazałam.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Kupujący chce usunąć opinie produktu po wyjaśnieniu sprawy telefonicznie. Zwracał się o to na tym forum Allegro Gadane i zapewniono go o tym że w ciągu dnia opinia zniknie (mogę dołączyć screen smsa). Dlaczego kupujący nie ma możliwość zmiany bądź usunięcia opinii za pośrednictwem panelu allegro? Proszę o reakcje że strony moderatorów i usunięcie niezasadnej opinii. Jest zgoda klienta - można go o to zapytać. Klient to użytkownik: oscill Zakup z dnia 06 października 2024 22:00 oferta nr: 16487203226 Proszę o sprawna i zdecydowana reakcje. Pozdrawiam Małgorzata Ceremuga
@Artvector_cer w tej sytuacji proszę, aby kupujący zgłosił się do nas bezpośrednio przez formularz.
Naprawdę klient musi to robić dwukrotnie? Właśnie przekazał mi informację, że jego prośbą o usunięcie opinii znajduje się w tym temacie: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/jak-edytowa%C4%87-usun%C4%85%C4%87-ocen%C...
Czy na podstawie tej prośby nie możecie usunąć opinii? Chce jak najmniej angażować w to klienta i sprawnie usunąć opinie, która nie jest słuszna i rujnuje mi w tym momencie sprzedaż. Pozdrawiam Małgorzata Ceremuga
@Artvector_cer Ta opinia jest już ukryta.
Witam)))proszę o usunięcie mojej oceny
produkt 47824040-8549-11ef-a3fc-a1b8e151b0d7
dziekuje