Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Dzień dobry @ajawiem123! Proszę, ta opinia nie jest już widoczna.
Witam . Po rozmowach ze sprzedawcą zrozumiałem że zle go potraktowałem i to co sprzedaje .
Proszę uprzejmie o usunięcie mojej opinii do mojego zamówienia numer
4ab16000-8942-11ef-9c18-3723d80fcbb7
Dziękuję z góry !
opinia o produkcie chcę usunąć bo jest będna
Numer oferty 16665308462
Błędna, a co się stało ze źle napisałeś opinie?
niewłaściwy produkt opisałem
Ok, moderacja usunie Ci.🤗
@alladyn000 proszę! Ta opinia nie jest już widoczna.
Ja również byłabym wdzięczna za usunięcie mojej oceny, zbyt surowo oceniłam ten produkt. Z góry serdecznie dziękuję.
Nr zamówienia: 1c79d791-8a18-11ef-abae-4d6455f253b5
Proszę o usunięcie mojej opinii do zamówienia nr. 4ab16000-8942-11ef-9c18-3723d80fcbb7 .
Dziękuję )
Proszę o usunięcie oceny produktu do zamówienia 9c2f3d60-81b5-11ef-ad05-c552e9f23bf5
Pomyliłem sprzedawców. Ten produkt nie został dostarczony, więc nie wiem dlaczego mogłem opinię wystawić.
@wenek opinia usunięta 🙂
Witam
Proszę o skasowanie opinii o produkcie
Numer zamówienia to : f0463e30-88b8-11ef-b1e9-ebbc0c926346
Wystawiłem opienie pod produktem i chciałbym ją zmienic. Nie mogę tego zrobi proszę o pomoc
Bo nie przewidzieli edycji, możesz napisać o jaki produkt chodzi a moderacja Ci go usunie, tu na forum napisz.
Wpisać numer transakcji? I oznaczyć moderatora czy jak? Nie znam się na tym
Tak żeby było wiadomo o jaki produkt chodzi, tak odznaczyć moderacje.
@danior1981 Prozę, podaj numer zamówienia.
chcę zmienić ocenę produktu . Po rozmowie ze sprzedającym wszystko zostało pozytywnie załatwione , a produkt otrzymałem bez wad
@guzowskirafal super, bardzo się cieszę. Chętnie usunę tę opinię, ale potrzebuję numer zamówienia lub numer oferty, której dotyczy.