Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@GARDEN-MP dzień dobry! Możemu usunąć opinię, tylko jeśli jej autor o to poprosi, jeśli kupujący zgadza się na usunięcie opinii, przekaż proszę, żeby do nas napisał w tej sprawie.
@la_nika Chodzi o prośbę od użytkownika @aggenka , do wpisu tego klienta dałem odpowiedź 🙂
@marcin009204 @aggenka Gotowe, usunęłam opinię o produkcie. 😊
@jansz8 usunęłam już opinię, którą wskazałeś.
Dzień dobry, proszę o usunięcie opinii z tej aukcji.
1efd9590-8420-11ef-8f10-b14dee0db3f8
Czy mógłbym prosić o usunięcie opini na temat produktu z tego zamówienia
9e3096d0-a11e-11ef-8c3a-b5a6642c2a51
@Client:101778176 proszę! Opinia już nie jest widoczna.
Proszę o usunięcie opinii produktu (niezręczne sformułowanie )
Numer zamówienia ce2016d1-93c3-11ef-8214-719fe9f375f4
@marpot77 Gotowe! Usunęłam Twoją opinię o produkcie. 😊
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam
Bardzo proszę o usunięcie komentarzy do wszystkich 3 produktów z zamowienia:
5028a8d0-a275-11ef-bee0-750d59f3994f
Z góry dziękuję
P. S. Będę wdzięczna również za usunięcie komentarza dla sprzedającego
@Lityko proszę! Opinie o tych produktach nie sa już widoczne, jeśli chodzi o wystawioną ocenę sprzedawcy możesz ją samodzielnie zmienić lub usunąć.
Aby to zrobić, kliknij prosze z poziomu zakładki Moje zakupy i szczegółów zakupu "pokaż ocenę" > "zmień ocenę".
@la_nika zarty zartami...kopalem temat dalej prosze koniecznie i bezwlocznie usunac moja wiadomosc stad: 35 minut temu ..macie .... znajde do Ciebie maila bylo to pare lat temu chyba ze z pamieci ...ale nie chce ryzykowac ....musze przekopac kilka kont
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Dziękuję bardzo za pomoc.
Niestety, nie mogę sama usunąć komentarz dla sprzedawcy, bo był edytowany. Więc, jeżeli można, to proszę o usunięcia również tego. 
Pozdrawiam i miłego weekendu życzę
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Proszę o usunięcie mojego komentarza, zbyt pochopnie go umiesciłam
Numer zamówienia
0ae439d0-96de-11ef-8eda-f3ab0109a180
Pozdrawiam
Monika
@monwoz26 doprecyzuj proszę czy masz na myśli opinię o produkcie, czy ocenę wystawioną Sprzedającemu? Jeżeli chcesz usunąć wystawiony komentarz dla Sprzedawcy, to skontaktuj się proszę z nami przez ten formularz.
Proszę o usunięcie oceny produktu do tego zamówienia da3cd4e0-8c65-11ef-8e2b-a38ce3734d3c
Omyłkowo wpisałem ocenę innego produktu
@Client:87296636 proszę! Twoja wiadomość z tamtego wątku nie jest już dostępna.
@mczepkiewicz proszę! Usunęłam tę opinię.