Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
tylko zgłaszanie tutaj opinii do usunięcia to jest trochę niepoważne. Ok rozumiem, że z jakiegoś powodu nie chcecie, żeby ludzie edytowali opinie często (chociaż nie wiem czemu), ale dodajcie w takim razie opcję usunięcia opinii na poziomie strony / aplikacji.
Wartościowe opinie to jest jeden z istotnych elementów, który skłania ludzi (a przynajmniej mnie) do zakupu właśnie na allegro. Jak teraz widzę jak działa ten mechanizm, to już inaczej do tego podchodzę
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ witam, czy jest możliwość edytowania opinii o produkcie? Chciałabym dopisać jeszcze jedno zdanie do opisu.
@babylovin Nie ma edycji, możesz tylko poprosić o usunięcie.
@babylovin po usunięciu będziesz miała możliwość (ale tylko jeden raz) wystawić opinię ponownie. Podaj proszę numer oferty lub zamówienia, jeśli chcesz abym usunęła tę opinię.
@Client:34819803 proszę! Opinia nie jest już widoczna.
Wystawiłam negatywną opinię produktu. Ale po ustaleniu z sprzedawca zmienił opis oferty i już zgadza się dla innych kupujących stąd chciałabym wycofać negatywną opinię
@Client:27808892 Sam nie usuniesz, musisz napisać tu na forum o jakie chodzi, moderacja je usunie.
Chyba czegoś nie zrozumiałeś, ty oceniasz swoją transakcję, opis jaki ty czytałeś, a nie to co zrobi sprzedający w przyszłości. A jeżeli teraz, dla nowych kupujących sprzedający obniży cenę to tak samo będziesz szczęśliwy i chętnie zmienisz opinię?
Witam, mam prośbę o usunięcie oceny produktu w zamówieniu: d6b7cd40-9a91-11ef-a830-3de82b6f6d80. Pozdrawiam Szymon
@Szymon_P_89 proszę! Ta opinia nie jest już widoczna.
Witam,
czy mogę i ja prosić o usunięcie oceny produktu w zamówieniu: 15f72fa3-98ad-11ef-b982-0f8f26404a3e ?
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Sebastian
@Charon12 Gotowe. Usunęłam Twoją opinię.
"Prosze o usuniecie mojej oceny produktowej dotyczacej produktu z oferty nr 16309894295.
@w_kiwi
@_HolaOla_ Czy można zająć się tą oceną produktową?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Prosilblym o usunięcie tej oceny produktowej uzytkownika coralgol85 zgodnie z jego prośbą 🙂
@marcin009204 usunięta 👍 Dzięki za wiadomość!
@coralgol85 bardzo przepraszam, że czekałeś! Opinia nie jest już widoczna 🙂
Proszę o usunięcie mojej opinii do 83583e03-05f7-3b86-9d4c-b133265a1829