anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak edytować usunąć ocenę produktu

MAMY ROZWIĄZANIE!
bernid
#8 Zapaleniec#

Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz  dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak  zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?

oznacz moderatorów
2 989 ODPOWIEDZI 2 989
Client:123921542
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  .Kupiłam produkt wystawilam opinie ale nigdzie nie jest ona widoczna.Czy ktos wie gdzie ja mogę odnaleźć 

oznacz moderatorów
Crow_Empire
#14 Krzewiciel#

Czemu zakładasz, że nigdzie nie jest widoczna?

Wejdź w ofertę tego produktu, kliknij w opinie o nim i tam będzie Twoja opinia.

oznacz moderatorów
Client:123921542
#7 Wielbiciel#

Niestety jej tam nie ma 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:123921542 nie ma możliwości edytowania opinii o produkcie. 
Jedyny sposób, to usunięcie opinii i ponowne wystawienie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:129886862
#7 Wielbiciel#

"Proszę o usunięcie mojej oceny w ofercie numer 16933302661"

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:129886862 z konta, z którego piszesz nie została wystawiona opinia o produkcie, dla tej oferty. Jeśli chodzi o opinię produktową, napisz proszę z konta z którego wystawiłaś opinię. 
Jeśli chodzi o ocenę sprzedającego, możesz ją samodzielnie usunąć. Aby to zrobić przejdź do zakładki Moje zakupy, kliknij [szczegóły zakupu] przy zamówieniu od sprzedającego, którego ocenę chcesz usunąć i kliknij [Pokaż ocenę].
Dodam, że na tym koncie nie masz żadnego zakupu, więc pewnie chodzi o Twoje drugie konto. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
windy002
#1 Nowicjusz#

Czy mogłabym prosić również o usunięcie opinii o produkcie z zamówienia numer aaeefd20-9ab2-11ef-b0f8-e7abb8c48b1b? Z góry dziękuję za pomoc

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@windy002 Usunęłam Twoją opinię o tym produkcie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Bednarus3
#1 Nowicjusz#

Proszę o usunięcie mojej opinii o produkcie z oferty 13002453630. Opinia dotyczy innego produktu.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Bednarus3 proszę! Ta opinia nie jest już widoczna. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów