Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@justyna-r Cześć. 🙂 Usunięte
Dziękuję bardzo 🙂
Witam, chciałbym zmienić ocenę produktu, ponieważ po paru dniach okazał się bardzo wadliwy (etui odchodzi od obudowy) poniżej zrzut chciałbym właśnie tą opinię zmienić
@M3X2 usunęłam już tę opinię, więc teraz możesz dodać ją jeszcze raz.
Jak to jest niektórzy moderatorzy usuwają opinię o produkcie a inni piszą że tylko da się usnąć poprzez kontakt?
Witam, prosze o pomoc w usunieciu opini o produkcie która wystawiłem. Sprzedawcza zareagował błyskawicznie i myślę że taka opinia mogła by byc dla niego krzywdząca. (Numer oferty 10727862330)
@gregmed proszę bardzo 🙂 Opinia nie jest już widoczna.
Dziękuje 🙂
Numer zamówienia
@ZNIWIARZ_2009 bardzo proszę, usunęłam tę opinię.
bardzo dziękuję ! dla ładnej dziewczyny uśmiech...
@ZNIWIARZ_2009 dziękuję i polecamy się na przyszłość 🙂
Bardzo prosze o usunięcie opinii nr 12958529124
@abc123natura Proszę bardzo, gotowe! 🙂
Dziękuje serdecznie miła Pani od abc123natura
Jak można prosiłbym o usunięcie opinii o produkcie z zamówienia c6895090-94ea-11ee-97b4-4b04815f23ff
Chciałbym ją uzupełnić o zdjęcia.
@Krzychu923, a nie zmieniałeś jej i nie była usuwana wcześniej? Dopytuję, ponieważ można to zrobić tylko jeden raz, czyli jeżeli już raz była usunięta i wystawiłeś ją ponownie, to jeśli ją teraz usunę to już jej nie wystawisz ponownie ze zdjęciami.
Nie widzę opcji edycji oceny produktu. Zmianę oceny sprzedającego owszem, jednak oceny produktu nie.
Proszę o usunięcie opini o produkcie z zamówienia 7b9b16c0-6f12-11ee-87dc-a51ed97be852