anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mam zwrócić rozwinięty materac 160/200 napisałam do sprzedawcy ale nie mam odpowiedzi materac ją

Client:79578197
#7 Wielbiciel

Kupiłam materac 160/200 chcę go zwrócić ale nie zwine materaca, napisałam do sprzedawcy ale sie nie odzywa, jestem samotną osobą wkrótce idę na operację stawu biodrowego myślałam że materac będzie dobry jak położę go na kanapie ale ale jest bardzo wysoko.prosze o pomoc Małgorzata Piasecka 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

foto-hurtownia
#13 Ambasador

Jeżeli zakup był ze Smartem, to moderacja powinna pomóc wygenerować etykietę zwrotu odpowiednią do gabarytu przesyłki  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Jeżeli nie, to niestety koszt zwrotu i zorganizowanie go jest po Twojej stronie, możesz poszukać przesyłek kurierskich na niestandardowe gabaryty wraz z odbiorem z domu. Ewentualnie sprzedawca może zaoferować pomoc, ale oczywiście nie leży to w jego obowiązku.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@foto-hurtownia tu chyba chodzi o to że materacowi się urosło po wypakowaniu z opakowania próżniowego i jak go teraz spakować by odesłać

oznacz moderatorów

foto-hurtownia
#13 Ambasador

@az1rael Być może 😄 Po wpisie wnioskuję, że zamawiający może nie być w stanie go mocno ścisnąć, więc będzie trzeba wysłać dużą paczkę. 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:79578197 w sprawie etykiety, skontaktuj się proszę z nami przez ten formularz

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów