Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam
Mam problem otóż nie widać mojego zakupu który zrobiłem 2 czerwca a fakturę i towar otrzymałem nawet mogę wystawić ocenę a zakup jest niewidoczny dlaczego?
Proszę o pomoc
@misiur2 pewnie ukryłeś zakup.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@misiur2 przywróciłem zakup.
Jak w temacie, ukryłem zakup chce, aby znów był widoczny. Zakup z dnia dzisiejszego.
@plinia przywróciłem zakup.
Ślicznie dziękuję 🙂
Dzień dobry, czy mogę poprosić o przywrócenie ukrytego zakupu z października ubiegłego roku ( tak mi się wydaje). Odkurzacz karcher. Z góry dziękuję.
@kasienka245 Jedyny zakup kachera na tym koncie pochodzi z 17.09.2024 - został anulowany i jest widoczny na liście zakupów.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z dzisiaj?
Drodzy: @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ prośba do Was.
@beciu12 Proszę bardzo, gotowe!
W takiej potrzebie to trzeba wywołać nasze grono moderatorów i ktoś z nich będący na dyżurze to ogarnie . @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie!
@zen68 Jeśli chodzi o zakup z 07.06. to przywróciłam go do zakładki.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z 11.06 od sprzedawcy Malfini. Dziękuję
@maras165 Zakup z tego dnia jest widoczny w zakładce.
Chciałbym przywrócić zakup kurtki w Sierpniu lub wrześniu 2023 o ile jest taki z góry dzięki
@Czaro_73 proszę, gotowe. 😊
Thx
Tylko jeden taki zakup był? Tzn czy nie ma jeszcze innego też kurtki tylko sierpień wrzesień '23