Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 11.08.2025 bluza męska Puma
@Client:44485433 poszę, gotowe! 😊
Przez przypadek ukryłam ostatnie zakupy na allegro , czy jest możliwość ich przywrocenia ?
@Hanka_mm231 gotowe! Przywróciłam zakupy. 😊
Proszę o przywrócenie część moich ukrytych zakupów, które zrobiłem przypadkowo ok 15 min. temu. Dzięki tak na marginesie wg.mnie nie potrzebna funkcja.
@kgszkot ostatnie zakupy na Twoim koncie są z 11 sierpnia. Daj proszę znać czy mam przywrócić wszystkie zakupy czy jakiś konkretny?
Można prosić o przywrócenie zakupów z 13.08.2025. Z góry dziękuję za pomoc 🙏
@Muteooshek proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie aukcji klapki żółte 4f
@dam04 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu (karty graficznej) @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @vedos1988. Proszę bardzo, gotowe!
Poprosze o przywrocenie ukrytych aukcji 🙂
Cześć, @marcin322. Przywróciłam ukryte zamówienia.
Witam,
Niechcący ukryłem aukcje z 31 sierpnia z paskami do zegarków. Czy mogę prosić o przywrócenie?
pozdrawiam
@nemek01 gotowe! Przywróciłam zakup. 😊
Dziękuję 🙂
chcialbym przywrocic zakup dawno temu....reklama magnes na auto
Cześć @technoelektro, niestety nie mam możliwości przywrócenia tak odległego zakupu. Jedyną możliwością jest wygenerowanie raportu z historią zakupów Twojego konta. Możesz to zrobić tutaj.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, bardzo bym prosiła o pomoc. W zeszłym roku kupiłam kołdrę puchową 140x200 dla córki. Myślałam że już nigdy mi się nie przydadzą informacje o tej kołdrze i poprostu ukryłam zakładkę. A dziś muszę kupić drugą, dla drugiej córki. I chciałabym znaleźć podobną. Przepraszam za kłopot i proszę o pomoc. Pozdrawiam