Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@ZioLek-82- Jako ciekawostkę odszukałem maile z jednej z napraw:
pon., 14 gru 2020, 13:57 - przyjęcie zgłoszenia naprawy, mail z listem przewozowym
wt., 15 gru 2020 przesyłkę odebrał kurier
śr., 16 gru 2020, 13:25 - sprzęt przyjęty do serwisu
pt., 18 gru 2020, 14:06 - ekspres z wymienioną pompą został do mnie nadany
pn., 21 grudnia odebrałem od kuriera naprawiony ekspres
7 dni kalendarzowych od zgłoszenia naprawy do odebrania naprawionego ekspresu i to wszystko przed samymi świętami 🙂
Także polecam.
Przy reklamacji u sprzedającego ma on 14 dni na samo wydanie decyzji reklamacyjnej nie licząc w tym czasu w którym dokona ewentualnej naprawy.
Cześć @ZioLek-82-, zakup został przywrócony 🙂
Dziękuje bardzo. Zakup widoczny. Pozdrawiam
Dzień dobry, proszę o przywrócenie zakupu emblemat BMW, zakup z dnia: z dnia 28 października 2025, 12:07
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@mkepisty96 widzę, że zakup jest już przywrócony do listy Twoich zakupów.
Proszę o przywrócenie widoczności ukrytego zakupu z dnia 28 października 2025r godz. 14:21. Dziękuję @_HolaOla_
@szymonschmidt32 Gotowe 🙂
Proszę o cofnięcie ukrytego zakupu ZABAWKA dla dzieci 2w1 AUTO ROBOT transformacja OPTIMUS I022), sprzedający kim collection
Cześć @-monik-z, gotowe 🙂
Dzień dobry czy mógłbym prosić o przywrócenie mojego ostatniego zakupu ?
Cześć @Client:102783882, gotowe 🙂
witam chcialbym aby mial mozliwosc oceny ponownej kołudry od podusia 98 bo przyslał mi papier z kancelari i grozi mi pozwem ze sie nie zgadza z opinia i grozi mi sadem moze pan/pani przywrucic temat do ponownej oceny moge przesłac zdjecia załaczone nie bede sie włuczył po sadach z jakimis ludzmi bo nie mam na to czasu ani pieniedzy dzieki czekam na odpowiedz pozdrawiam
@Client:69180246 gotowe! Przywróciłam zakup.