Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Prosze o przywrocenie ukrytego zakupu z nia 04.11.2025r
@Mati77778 proszę, zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Chce przywrócić ukryty zakup z września
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@katarzynadejnaka gotowe 🙂
Proszę o przywrócenie moich 2 ostatnich ukrytych zakupów dziękuję
@sylwiapoczta11 gotowe 🙂
Proszę o przywrócenie mojego ostatniego ukrytego @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ zamowienie
@sylwiapoczta11 gotowe 🙂
Proszę o przywrócenie 10 ostatnich moich zakupów Allegro.Z góry bardzo dziękuję .Pozdrawiam
@pawelmaill proszę! Zamówienia są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, bardzo proszę o od ukrycie przedmiotu kapcie vigammi. Szare z piórkami. Kupione maks dwa miesiące temu. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam
mień sobie nick 🙄
@mdrogeria skąd taka niegrzeczna uwaga do innej forumowiczki? 🤔
O co chodzi?
@la_nika żadnej złośliwości , tylko skojarzenie a- Polszczyzny z fizyką .😏
@mdrogeria okej! Ten prefiks jest powszechnie stosowany w języku polskim, w każdym razie każdy może sobie wpisać taki login, na jaki ma ochotę (w granicach rozsądku oczywiście).
@afizyczka proszę, zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce 🙂
Witam
Zona zakupiła dla mnie prezent przez moje konto i go ukryła. Niestety przesyłka dotarła uszkodzona i sprzedający napisał żeby zwrócić. Czy można odkryc zakup żeby był widoczny i żeby możnaby go zwrócic. Chodzi i stojak kominkowy na drewno
@wojtaszek1981 po pierwsze, to złamałeś regulamin Allegro udostępniając konto żonie😉, a po drugie, to jak stojak przyszedł uszkodzony, to się reklamuje, a nie robi zwrot
No to w takim razie w jaki sposób mogę go zareklamowac
Tzn sprzedający juz został poinformowano o problemie i napisał żeby zwrócic poprzez allegro smart, wiec nie wiem jak to zrobic dla ukrytego zakupu