Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam proszę o przywrócenie aukcji do moich zakupów, filtr kabinowy opel Meriva
@Client:115071827 Gotowe. 🙂
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry, 21.12.2024 zakupiłam słuchawki air pods 3 gen. Zakup został ukryty. Proszę o przywrócenie zakupu.
Dzień dobry @karolcia19900! Proszę, zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce 🙂
Witam czy mógł by ktos przywrucić moje zakupy które ukrywałem bardziej mi chodzi o zakup komputera który ukryłem z jakies 2 lata temu moze 3 najlepiej jak by wszystko przywrucić ja sobie znajdę zalezy mi na tym z góry dziękuję
od 2020 roku az do teraz przywrucenie wystarczy dziekuję
@Guziecguzz18 w zakładce Moje zakupy widać tylko zamówienie z ostatnich 2,5 roku, jeśli potrzebujesz starsze, konieczne będzie pobranie danych dotyczących zakupów.
Aby to zrobić, wejdź na stronę Kopie Twoich danych. Możesz też przejść do niej z zakładki Dane konta. Kliknij [utwórz kopię danych]. Zaznacz zestawy danych, które chcesz pobrać (dane dotyczące zakupów). Wybierz format pliku, w którym umieścimy dane (html – jeśli chcesz w przejrzysty sposób zapoznać się z danymi, csv – jeśli chcesz analizować lub przekazać dane innemu administratorowi).
Kliknij [utwórz kopię].
Gdy pliki będą gotowe do pobrania, damy Ci znać mejlowo. W mejlu od nas znajdziesz link do pobrania pliku z danymi. Możesz to zrobić w ciągu 7 dni. Po tym czasie konieczne będzie ponowne wygenerowanie zestawienia.
tak pisze
Tutaj możesz pobrać pliki zawierające Twoje dane. dowiedz sie wiecej
Po wysłaniu przez Ciebie prośby, przygotujemy kopię Twoich danych. Gdy będzie gotowa, wyślemy Ci maila (jeżeli adres e-mail został podany w ramach danych Twojego konta).
Brak kopii danych z ostatnich 7 dni.
Potrzebujesz pomocy? skontaktuj sie z nami to prywruccie z 2.5 roku moze akurat to tam jest
@Guziecguzz18 proszę, przywróciłam Twoje zakupy.
Widoczne kopia jeszcze nie jest gotowa, dlatego jej nie widzisz, gdy pliki będą gotowe do pobrania, damy Ci znać mejlowo. W mejlu od nas znajdziesz link do pobrania pliku z danymi.
Sama nie odkryjesz ale wystarczy wywołać i poprosić o to naszych moderatorów ,którzy w wolnej chwili to ogarną. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie!
@beatka-elszyn Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Witam, bardzo proszę o przywrócenie zakupu Szlafrok Henderson XL.
@cukjear Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.