anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę przywrócić zakupy w zakładce Moje zakupy?

MAMY ROZWIĄZANIE!
MRogulska3110
#7 Wielbiciel

Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?

W jaki sposób mogę to przywrócić do listy??? 

oznacz moderatorów
28 353 ODPOWIEDZI 28 353
Client:115071827
#7 Wielbiciel

Witam proszę o przywrócenie aukcji do moich zakupów, filtr kabinowy opel Meriva 

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:115071827 Gotowe. 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
karolcia19900
#1 Nowicjusz

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry, 21.12.2024 zakupiłam słuchawki air pods 3 gen. Zakup został ukryty. Proszę o przywrócenie zakupu.

oznacz moderatorów
la_nika

Dzień dobry @karolcia19900! Proszę, zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce 🙂  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Guziecguzz18
#1 Nowicjusz

Witam czy mógł by ktos przywrucić moje zakupy które ukrywałem bardziej mi chodzi o zakup komputera który ukryłem z jakies 2 lata temu moze 3 najlepiej jak by wszystko przywrucić ja sobie znajdę zalezy mi na tym z góry dziękuję

oznacz moderatorów
Guziecguzz18
#1 Nowicjusz

od 2020 roku az do teraz  przywrucenie wystarczy dziekuję

oznacz moderatorów
la_nika

@Guziecguzz18 w zakładce Moje zakupy widać tylko zamówienie z ostatnich 2,5 roku, jeśli potrzebujesz starsze, konieczne będzie pobranie danych dotyczących zakupów.
Aby to zrobić, wejdź na stronę Kopie Twoich danych. Możesz też przejść do niej z zakładki Dane konta. Kliknij [utwórz kopię danych]. Zaznacz zestawy danych, które chcesz pobrać (dane dotyczące zakupów). Wybierz format pliku, w którym umieścimy dane (html – jeśli chcesz w przejrzysty sposób zapoznać się z danymi, csv – jeśli chcesz analizować lub przekazać dane innemu administratorowi).
Kliknij [utwórz kopię].
Gdy pliki będą gotowe do pobrania, damy Ci znać mejlowo. W mejlu od nas znajdziesz link do pobrania pliku z danymi. Możesz to zrobić w ciągu 7 dni. Po tym czasie konieczne będzie ponowne wygenerowanie zestawienia.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Guziecguzz18
#1 Nowicjusz

tak pisze

Kopie Twoich danych

Tutaj możesz pobrać pliki zawierające Twoje dane. dowiedz sie wiecej
Po wysłaniu przez Ciebie prośby, przygotujemy kopię Twoich danych. Gdy będzie gotowa, wyślemy Ci maila (jeżeli adres e-mail został podany w ramach danych Twojego konta).

utworz kopie danych
Przygotowane kopie

Brak kopii danych z ostatnich 7 dni.

Potrzebujesz pomocy? skontaktuj sie z nami      to prywruccie z 2.5 roku moze akurat to tam jest 

oznacz moderatorów
la_nika

@Guziecguzz18 proszę, przywróciłam Twoje zakupy. 
Widoczne kopia jeszcze nie jest gotowa, dlatego jej nie widzisz, gdy pliki będą gotowe do pobrania, damy Ci znać mejlowo. W mejlu od nas znajdziesz link do pobrania pliku z danymi. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
beatka-elszyn
#1 Nowicjusz

oznacz moderatorów
mwmonety
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Sama nie odkryjesz ale wystarczy wywołać i poprosić o to naszych moderatorów ,którzy w wolnej chwili to ogarną. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   pomożecie!

oznacz moderatorów
nat_not

@beatka-elszyn Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
cukjear
#1 Nowicjusz

Witam, bardzo proszę o przywrócenie zakupu Szlafrok Henderson XL.

oznacz moderatorów
nat_not

@cukjear Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów