Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
chce przywrócić ukryty zakup
@piotrops który dokładnie zakup przywrócić lub z jakiego okresu czasu?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
proszę o przywrócenie zakupu z 28 stycznia 2026 roku
@bolek_1502 proszę, gotowe. 😊
Witam chciałbym cofnąć wszystkie ukryte zakupy żeby z powrotem je widzieć
@Trebuh2002 przywróciłam już ukryte zamówienia do Twojej zakładki, więc są tam ponownie widoczne.
Witam chciałbym cofnąć ukryty zakup bo przez przypadek kliknąłem nie tą opcję i mi zniknął zakup. Pozdrawiam
Chodzi mi o przywrócenie zakupu Amplituner Denon
Cześć, @Client:48437842. Gotowe, przywróciłam ukryty zakup.
Jak mogę przywrócić zakupy w zakładce Moje zakupy?
@Client:36697673 daj znać, o który zakup dokładnie chodzi lub z jakiego okresu czasu. Będę mogła przywrócić zakup.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 30.01.2026 od Premium_Service. Zakupione artykuły:
| Prostownik Samochodowy do Akumulatorów 12V 24V 20A AGM szt. 2 |
@lechsystem Ta transakcja powinna być widoczna w Twojej zakładce, ale musisz zmienić widok w ustawieniach na prywatny:
Poproszę o przywrócenie zakupu chyba w okolicach czerwiec-wrzesień 2025 klawiatura RAZER
@Brebis_egaree proszę, przywróciłam zakup. 😊
Chcę cofnąć zakupy ukryty (18255961342)
@eMateusz ten zakup jest widoczny w Twojej zakładce.
Witam również chciałam zapytać czy jest możliwość przywrócenia aby moje zakupy był ponownie widoczny
@Client:122292786 jasne, ale czy chodzi o jakiś konkretny zakup, czy wszystkie ukryte?