Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów od początku marca.
Dziękuję i pozdrawiam.
@helloween proszę! Zakupy są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Prośba o przywrócenie zakupów z zakładki "moje dane" z grudnia 2025 roku. Poszukuję dokładnie zakupów dokonanych na allegro z dnia 09-11.12.2025 roku.
@gb36 proszę, zamówienie jest ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Cześć, @Client:115381521. Przywróciłam ukryte zamówienie.
@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przywrócenie zakupu smaraven rolki, z dnia 6.05.2024
Cześć, @kinia02_08. Przywróciłam ukryte zamówienie.
@_HolaOla_ @mr_oma @la_nika proszę o przywrócenie ukrytego zakupu perfumy meskie perfect hunter, chce zglosić reklamacje...dziekuje i pozdrawiam
@scigany21 proszę, gotowe. Przywróciłam zakup. 😊
Dzien dobry prosze o odkrycie ostatnich moich zakupów z gory dziekuje
@la_nika
@Fred1992 przywróciłam Twoje ostatnie zamówienie do zakładki, jeśli potrzebujesz też innych, daj znać.
Dziękuję ślicznie pozdrawiam
Proszę o przywrócenie wszystkich zakupów od 1 grudnia 2025 do dzisiaj tzn 11 marca 2026. Dziękuję
@marek_weberman proszę! Zakupy są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Dzień dobry, czy możecie przywrócić mój ukryty zakupy z dnia 12.03.26 - szczoteczka soniczna Philips.
Przez pomyłkę ukryłam.
@bodzio12341 Proszę bardzo, gotowe!
Dziękuję!
Proszę o przywrócenie zakupu: (15985163922) Samodomykacz, Hamulec do szaf przesuwnych 1681 Laguna do 40kg, oraz (17140010665) Akryl uniwersalny Tytan Professional biały 280 ml.