Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@msniezek Maciek albo ja mam problem z czytaniem albo Ty... bo ja piszę o "ukrywaniu" a Ty o "usuwaniu" - widzisz różnicę? Kupujacy maja problem z czytaniem i zrozumieniem tego banneru o nieodwracalności. A swoją drogą "ukryj" sugeruje że jest "odkryj" I plizz sprawdź co się stało od chwili zmiany na "ukryj" - ile tu jest postów o przywrócenie...... Rozumiem solidarność, ale czasem trzeba przestać "kryć" gości którzy walnęli babola.😎 Dobranoc.
@pinsplash ta wizja, że w Allegro decyzje podejmowane są jednoosobowo przez jakiegoś PM-a, który potem jest zwalniany, jeżeli zmiana okaże się nietrafiona, są o tyle zabawne, co nieprawdziwe 🙂 Zmieniliśmy przycisk Usuń na Ukryj, ponieważ wielu kupującym wydawało się, że usunięcie zakupu z zakładki oznacza odstąpienie od umowy/anulowanie transakcji.
@msniezek "Zmieniliśmy przycisk Usuń na Ukryj, ponieważ wielu kupującym wydawało się, że usunięcie zakupu z zakładki oznacza odstąpienie od umowy/anulowanie transakcji" - na tej samej zasadzie zmieniliście "spór" na "dyskusję" (bo kupującym coś się wydawało)?🤔
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@la_nika la,ala, alalala .... dział odpowiedzialny za wprowadzenie tej chybionej innowacji rzuca kostką aby znaleźć głównego winnego do zwolnienia 🤣
@szczery przywrócony.
@-sebek78- Tak możesz:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc tam możesz sam także, albo @_HolaOla_ @mr_oma @la_nika @msniezek
@-sebek78- Poproś o to na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc Teraz jest weekend, czat działa, a moderacje tego forum niekoniecznie.
@-sebek78- przywróciłem Twój zakup.
Zakup z dnia 11.03.2021.
@kolo169 wywołaj mederatorki...pomogą przywrócić😁
Znowu? Co ludzie mają z tym ukrywaniem aukcji? To już patologia jakaś! Nie ma dnia, żeby nie przewinęła się tu **piiip** takich wątków! 🙄
@sophie-bunny jakiś czas temu Allegro zmieniło przycisk „usuń”, na „ukryj”. Ale w dalszym ciagu jest to usuwanie, a nie sugerowane ukrywanie. 😁
@kolo169 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Moge prosic o odzyskanie histori zakupow na allegro? Niechcacy ukrylem zakup
@Corteix przywróciłam wszystkie ukryte zakupy z tego roku 👍
Dzień dobry ,potrzebuję przywrócić zakup z dnia dzisiejszego,przypadkiem został przeze mnie usunięty,chcę dokonać opłaty zakupionego towaru.nr zamówienia nr 699ceee1-8620-11eb-b018-dbf44f2e2b3b