Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@pinsplash gotów jestem przyznać Ci rację 🙂 Chociaż przed zmianą problemów było więcej, to teraz też jest ich całkiem sporo. Sprawa przekazana dalej.
@msniezek A ja w zemście życzę Ci miłego weekendu! 🙂
@_HolaOla_ I Tobie też !😁
@pinsplash I na pewno taki będzie, dziękuję i wzajemnie!
@msniezek "Chociaż przed zmianą problemów było więcej, to teraz też jest ich całkiem sporo" - odważna teza, zwłaszcza że przed zmianą takich próśb na forum pojawiało się kilka w miesiącu, natomiast po zmianie jest ich kilkanaście tygodniowo.
Wiedziałbyś to, gdybyś udzielał się na tym forum choć w połowie tak często jak chociaż połowa stałych jego bywalców.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@_HolaOla_ Hej czy mogłabym prosić o przywrócenie ukrytych zakupów na moja listę z powrotem ?
Pisz na czacie Alego, może być szybciej; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
@Client:79539941, zrobione. 🙂
Bardzo dziękuję ❤️
Chciałbym cofnąć ukrycie przedmiotu ładowarki do GT z dzis przez pomłke usunołem
proszę o przywrócenie wszystkich zakupów z dnia 27 maja z góry dziękuję
@Client:98952558 gotowe! Zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
Witam, prosiłbym o przywrócenie zakupu z dnia 01.06.2021r. Chciałem anulować zakup, ale niestety go ukryłem
@maksymilian01x gotowe, zakup przywrócony i jest ponownie widoczny w Moich zakupach 🙂
witam.proszę o przywrócenie zakupu z dnia 1 czerwca 2021,ukryte przez przypadek
@darkman51 gotowe! Zakupy przywrócone 👍
To chyba najgłupszy pomysł z możliwych wybrac taka nazwę, ukrywałem na telefonie, nie miałem czasu sprawdzić, nie wiem co rozumieją inni pod słowem ukryte, ale załozyłem że jeśli coś ukrywam, to moge to potem odkryć, ale co ja tam wiem ? 🙂
@wazny_klient Dokładnie, bo takie jest jego znaczenie mimo iż wyskakuje informacja o usunięciu to świadomość że jest ukryta zostaje, więc nadzieja i pragnienie jej "odkrycia" z czasem też 😄
Dzień dobry, czy można prosić o pomoc w przywróceniu ukrytego omyłkowo w dniu dzisiejszym zakupu?
Pozdrawiam,