Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Bardzo dziękuję. Miłego wieczoru.
Witam,
proszę o przywrócenie ukrytego zamówienia z 1.03.2021
(10420985692) od GCL1
Dziękuję
@netcom_wifi, zrobione. 🙂
Witam,
proszę o zwrot ukrytych nieopłaconych zakupów do mnie, ukryłem je przypadkiem w dniu 22.12.2021, zakupy zostały wykonane w ciągu tygodnia. Dziękuję
@Client:47690099 Cześć. Zakupy zostały przywrócone. Nie ma za co 🙂
Witam, Proszę o przywrócenie historii zakupów z dnia 22.02.2021r - wskaźnik biegów. Pozdrawiam
Chciałem anulować ukryte zakupy z 17 maja 2021.
Nie otrzymałem zwrotu przesyłki smart za anulowane zakupy.
@Qshiro wytłumacz proszę co masz na myśli. Na Twoim koncie widzę kilka anulowanych zamówień, dostawa Smart! jest darmowa, więc nie ma zwrotu za przesyłkę, jeżeli chodzi o anulowanie zamówienia za pobraniem to dopłata nie została naliczona jeśli anulowałeś zamówienie i nie odebrałeś przesyłki.
to skandal, że nie ma funkcji samodzielnego przywracania, i trzeba o to prosić dyżurnych..
@Client:58025408 Przecież w okienku, które wyświetla się po kliknięciu "ukryj" jak wół jest napisane, że operacja jest nieodwracalna i pojawia się pytanie czy na pewno jesteś pewny, że jesteś pewny😏
Skandalem jest to, że ludziom nie chce się czytać.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
nie jest jednoznacznie napisane ze to nieodwracalna operacja, poza tym allegro nie powinno takich opcji w moim allegro dodawać, gdzie użytkownik nie jest w stanie czegoś naprawić samodzielnie i cofnąć. To jest złamanie zasady przyjaznego osobistego konta, w banku w życiu czegoś takiego nie znajdziesz..
@Client:58025408 a ty co prawnik że jedną wersje interpretujesz na wiele sposobów?
@Client:58025408 Jeszcze z tydzień czy dwa temu informacja w tym okienku wyglądała nieco inaczej i była tam informacja o tym, że jest to nieodwracalne.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Bardzo proszę o przywrócenie omylnie ukrytego zakupu z dnia 8 maja (jedyny ukryty zakup na moim koncie).
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
@Bartfen Przywróciłam zakup 🙂
Również prosze o przywrócenie usunnietych zakupów (bielizna).
@czech222 Przywrócone 🙂
Również proszę o przywrócenie moich przypadkowo ukrytych zakupów z dnia 18.05.2021