Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupow?
@pinka9559, oczywiście - powiedz tylko, o który zakup chodzi. 🙂
Czy mógłbym prosić o przywrócenie zakupów?
@martuska-1991, przywróciłam Twoje zakupy z 26.03. 🙂 Gdybym mogła pomóc Ci w czymś jeszcze, daj proszę znać. 🙂
Pani Olu,
czy ja również mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów? mam tylko jedną taką sytuację w historii zakupów. mój nick: j_lukomska
dziękuję,
j_lukomska
@j_lukomska Oczywiście, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Pozdrawiam 🙂
Dzień dobry, w jakiś sposób ukryłem sobie aukcje 9933157471 i 10510781533
Chciałbym móc je przywrócić celem wygenerowania zwrotu - serdeczna prośba o pomoc i instrukcje.
Pozdr
Poproś o przywrócenie na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
Witam właśnie usunęłam rzeczy które chciałam kupić i nie mogę ich znaleźć w jaki sposób mogę znaleźć te przedmioty?
@ALESANDRA42 Przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zakupy z ostatniego tygodnia.
Witam, jak mam przywrócić przedmiot do kupionych rzeczy, żeby go opłacić? Przez pomyłkę wcisnęłam "ukryj" i teraz nie wiem, gdzie go szukać...
@Client:33415959 Sama nie przywrócisz, poproś o to na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
@la_nika kawalerio przybywaj
@Client:33415959 Jak można to zrobić "przez pomyłkę"?????
@Client:33415959, przywróciłam Twój zakup do zakładki Kupione. 🙂
Mogę prosić o przywrócenie usuniętej listy zakupów?
@podsi1, przywróciłam wszystkie Twoje ukryte zakupy z maja.
Witam. Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów.
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów
motorsport1
Witam. Czy mógłbym prosić o przywrócenie mojego ukrytego zakupu, chodzi o zakup przetwornicy samochodowej, gdyż został on omyłkowo ukryty
Mam tan sam problem, usunęłam zakupy z zakładki kupione z dnia 30 kwietnia