Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry, chciałbym prosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów.
Z góry dziękuję
@dario8911 gotowe 🙂 Zakup jest ponownie widoczny tutaj.
Ukryłem jeden zakup, ale chciałbym go odzyskać w historii, jest taka możliwość?
@Client:35436594 Jest. Zakup przywróci Ci tutaj ktoś z moderacji lub możesz o to poprosić na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
@Client:35436594 widzę, że zakup został już przywrócony i jest ponownie widoczny w zakładce Moje zakupy 🙂
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów. Dziękuję. Pozdrawiam
@katsudo-pl gotowe 🙂 Zakupy są ponownie widoczne tutaj, pozdrawiam!
Dziękuje 🙂
Witam przywróci mi Pani ukryty zakup z marca?
@tomaszekq1 Oczywiście, wszystkie zakupy z marca są już widoczne w zakładce Kupione. 🙂
Witam. Przez przypadek ukryłam dziś ( tj. 12.06.2021 r. ) moje zakupy ? Znajduję tam Metro exodus i kilka gier .
@mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Lukas104 przywróciłam zamówienie z grą Metro exodus 🙂 Gdybyś potrzebował przywrócić jeszcze jakieś zakupy, daj proszę znać!
Witam, czy jest możliwość przywrócenia zakupów ukrytych dzisiejszego dnia (tj. 12.06.2021) ?
Pozdrawiam serdecznie 🙂
@mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam, niechcący blednie kliknęłam „ukryj zamówienie”. Dotyczyło ono książek kici koci.
zostalo opłacone ale nadal nie wysłane. Proszę o pomoc
@Client:28041091 gotowe 👍 Wszystkie zakupy są ponownie widoczne tutaj 🙂 Miłej niedzieli!