Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@nastka123 jasna sprawa 🙂 Zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
Dzięki wielkie za pomoc.
Witam proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Chciałabym dokonać jednego zwrotu. Sprawa pilna. Pozdrawiam
@Rovitzky @gitusek @Client:72642124 Gotowe, zakupy są ponownie widoczne w Waszej zakładce Kupione 🙂
Czy można prosić o przywrócenie shakera z listy ukrytych zakupów
Witam. Przez przypadek ukryłam dziś ( tj. 22.05.2021 r. ) moje zakupy. Czy mogłabym prosic o przywrócenie? Pozdrawiam 🙂
@julia_toporowska Jasne, zakupy już przywrócone 🙂 Dobrego wieczoru!
Również prosiłabym o przywrócenie zamówienia - chodzi dokładnie o namiot automatyczny. Dziękuję z góry
@Client:46120487, gotowe. 🙂
@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam. Przez przypadek ukryłem zakup 06. 15, proszę o przywrócenie.
Pozdrawiam.
@Romcikkas @wielebny811 @mysteriikas9 Zakupy są ponownie widoczne w Waszej zakładce Kupione.
Dzień dobry prosił bym rowniez o przywrócenie moich zakupów chodzi dokladnie o filtr akwarystyczny zewnetrzny ha 602 i 603
@Client:42800748 Zakup powinien już być widoczny w Twojej zakładce.
Czy mogę prosić o przywrocienie moich ukrytych zakupów?
@Client:70562200 wszystkie Twoje zakupy są ponownie widoczne tutaj 🙂
Witam. Mogę również prosić o przywrócenie ukrytego zakupu jakim był pokrowiec na wędki ? Zakupiony był 7 czerwca. Pozdrawiam
@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam chciałbym przywrócić swoje ukryte zakupy z dnia 15.06.21
@_HolaOla_ dzięki.