Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@edyta_j24 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Miałam problem z opłaceniem zakupu karta i przez przypadek zakupiłam za duża ilość ław niż potrzebuje.zamiast anulować zakupy to skasowałam całe te zamówienie.jak teraz je anulować?
@eris00, ten zakup został już przywrócony do zakładki Kupione. 🙂
czy mogę prosić o odkrycie zakupów od użytkownika [edycja]
@farm21, nie widzę takiego zakupu na koncie, z którego tu napisałeś.
Bardzo proszę też i u mnie o przywrócenie ukrytego zakupu z listy .
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Pomóżcie potrzebującemu.
@eivan_23, gotowe.
Dziękuję
Czy jest możliwość przywrócenia zakupów do zakładki moje zakupy które zostały ostatnio usunięte?
@dd042, przywróciłam Twoje ukryte zakupy.
Chciałabym przywrócić zakup robot sprzątający.chcialam ocenić .można to przywrócić.
@Client:100338098, gotowe. 🙂
Również mam problem z zakupami, których nie widać z 5.07.2020. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@mar1906, chodzi Ci o zakup z tego roku? Nie jest on ukryty - znajdziesz go w tej zakładce.
chodzi o zakup z 2020 roku, mam zakup na mailu nie mam w kupionych
@mar1906, nie masz żadnego zakupu z 5.07.2020 r., a jedynie 12.07.2020 r. oraz 21.07.2020 r. Żaden z nich nie jest ukryty.
Gdzie mogę przesłać w takim razie maile z zamówienia lub screeny (co ewentualnie i gdzie mam przesłać w celu weryfikacji?). Mam zakup a teraz potrzebuje jakiś dowód zakupu (lub jego zgodę). Sprzedawca się nie odzywa.
@mar1906, podeślij zrzuty ekranu z treścią mejli przez ten formularz 🙂 Sprawdzimy to.
@mr_oma Screeny z 2 zakupów z 5 lipca 2020 przesłane.